sudski troškovi u ostavinskoj raspravi (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodično zakonodavstvo

Poruka

luna77 -> sudski troškovi u ostavinskoj raspravi (24.11.2009 12:09:05)

zna li neko koliki su sudski troškovi u ostavinskoj raspravi.Svekar je umro a svekrva potencira ostavinsku na kojoj će se sinovi odreći sve u njeno ime sto nije problem samo me interesira zna li ko koliki su sudski troškovi jer očito i to planira da mi platimo[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Nedi -> RE: sudski troškovi u ostavinskoj raspravi (24.11.2009 12:12:33)

Sto ti je sveki pametna...tako je i moj deda rahmetli sve njemu ostalo i on se oženio i umro nakon par godina i sva moja djedovina ostala njenoj djeci iz prijašnjih brakova. Valjda tvoja sveki nece tako - a za troškove nisam sigurna a morala sam dati komentar na temu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

noaa -> RE: sudski troškovi u ostavinskoj raspravi (24.11.2009 12:12:38)

luna77 ne mogu se tocno sjetiti al nije skupo,nego kasnije poslije njene smrti biti ce veci troskovi jer ce se djeliti na vise.

luna77 -> RE: sudski troškovi u ostavinskoj raspravi (24.11.2009 12:16:04)

ma neka dijeli ko hoće samo neka mene puste na miru ...long story

hanabanana -> RE: sudski troškovi u ostavinskoj raspravi (24.11.2009 13:25:53)

IZVORNA PORUKA: Nedi

Sto ti je sveki pametna...tako je i moj deda rahmetli sve njemu ostalo i on se oženio i umro nakon par godina i sva moja djedovina ostala njenoj djeci iz prijašnjih brakova.

Jedino ako joj je to dedo prepisao....jer nije njegova imovina ušla u bračnu stečevinu.

Nedi -> RE: sudski troškovi u ostavinskoj raspravi (24.11.2009 14:09:56)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: Nedi

Sto ti je sveki pametna...tako je i moj deda rahmetli sve njemu ostalo i on se oženio i umro nakon par godina i sva moja djedovina ostala njenoj djeci iz prijašnjih brakova.

Jedino ako joj je to dedo prepisao....jer nije njegova imovina ušla u bračnu stečevinu.

Bilo je tu svašta...nebi detalje ali poenta je da nijedno njegovo dijete nije dobilo ništa

hanabanana -> RE: sudski troškovi u ostavinskoj raspravi (24.11.2009 14:13:18)

Onda je dedo sve prepisao drugoj zeni.
A djeca su mogla dobiti nešto, samo su trebala pozvati na institu nužnog nasljednog djela. To im niko nije mogao osporiti.

luna77 -> RE: sudski troškovi u ostavinskoj raspravi (24.11.2009 16:54:32)

koje su to zavrzlame.mene interesira samo cijena tj sudski troškovi a neka im sve ostane

žana o8 -> RE: sudski troškovi u ostavinskoj raspravi (26.11.2009 10:08:55)

Neka te ne interesuju troškovi, jer ih ne plaća onaj ko se odriče nasljednog dijela, odnsno u vašem slučaju ustupa svoj nasljedni dio. Dakle, sveki će platiti sudske troškove.

luna77 -> RE: sudski troškovi u ostavinskoj raspravi (26.11.2009 11:31:31)

a neće jer ona "nema " novaca nego opet mi i djever(jer se on btw nebuni mamin sin) u tom i jeste problem

Stranica: [1]