Azure -> RE: Veš za trudnice... (25.11.2009 13:27:17)
|
Negdje sam vec napisala, ali evo da ponovim. Ja sam kupila fantasticne grudnjake za dojilje u Robotu u Hrasnom. U pakovanju se dobiju dva, jedan crni i jedan bijeli. 100 pamuk. guma je cvrsta, ali neosjetna. Jaaako je udoban. Pakovanje od 2 grudnjaka kosta izmedju 23 i 26 KM. Ne sjecam se tacno. I VJERUJTE mi da sam se preporodila kad sam ih kupila. Gacice ove vece ko za stare debele zene meni fakat nisu odgovarale, mada sam ih probala. Kupila sam u Alma Ras za oko 6 km. Jako su udobne. Prekriju fino tibicu a ne stezu je. Takodjer sam tu kupila i potkosulju za trunice koja mi je idealna ona je 29 KM. Obicne, ali veci broj su mi bile siroke, presiroke ispod pazuha i kod grudi, obicno mi je grudnjak virio. Tako da te trudnicke gacice i potkosulja, niti stezu niti je gola tibica. Super su i ja ih zaista preporucujem. E cula sam da deblje stramplice za trudnice imaju u Sam Shopu, ali jos nisam otisla da kupim. Nasla sam u Tifaniju za 13,50 KM dva para ali tankih hulahopki za trudnice. I jos sam zaboravila, ne znam da li su stigle u Alma ras zimske pidjame i spavacice za trudnice. Imali su samo ljetne, i evo u ovih mjesec dana su trebali dobiti nove. E sad kad sam lezala na GAK-u prije mozda mjesec, bilo je jako toplo, a vecina trudnica je bila u ljetnim spavacicama. Ako vam je i kod kuce toplo, onda vam i ne trebaju zimske. Nadam se da sam bar malo pomogla.
|
|
|
|