Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Odlazak sa bebom/malim djetetom na planinu 11.1.2010 15:13:32
Skvo RR
Ja Umi stavljam dudu, kada se penjemo na planinu. Negdje sam procitala, da ona pomaze izjednacavanju pritiska u usima, logicno dijete cucla, pa ne znam da li ti koristis dudu za bebu, ako ne, mozes pod tvojom patronazom dati bebiju da nesto zvace dok se ne popenjete na planinu.
RE: Odlazak sa bebom/malim djetetom na planinu 12.3.2010 13:27:01
mamica87
Hvala skvo na informaciji,mi smo planirali sutra da idemo pa da ostanemo preko vikenda pa me je zanimalo da li je neko bio u tom hotelu i kakva su iskustva
RE: Odlazak sa bebom/malim djetetom na planinu 12.3.2010 18:37:42
lekica83
evo da i mi podijelimo svoje iskustvo. Bili smo na Bjelasnici 6 dana kada je bebi bilo 51 dan. Kada je kisa padala i kada je bio vjetar nismo hodali a cim izadje sunce mi po petnaestak minuta uzivamo na svjezem vazduhu. Lana je odlicno spavala i godio joj je zrak i kada je bila u sobi. Savjet mamama, slobodno idite s bebicama na planinu, sada s iskustvom mogu reci da bi mi bilo beskrajno zao da nismo otisli..
RE: Odlazak sa bebom/malim djetetom na planinu 12.3.2010 18:43:34
Ivona
Bas mi je drago sto je tema aktivna Samo da prijavimo da smo mi bili vec mali milion puta na planini-ooooteeegla se zima,brate mili Od pocetnika smo brzo presli na nivo straih skijasa
RE: Odlazak sa bebom/malim djetetom na planinu 12.3.2010 19:25:07
teacher75
mi smo bili na planini prvi put prije 10-ak dana kad je lana imala skoro 5 mjeseci. nismo se usudili prije zbog hladnoce, a taj dan je bio suncan i ne toliko hladan pa smo fino prosetali. lana je uzivala, malo je zmirkala na suncu i malo spavala. ovih dana nismo isli jer je bilo hladno. jedva cekamo da otopli pa da opet idemo...
RE: Odlazak sa bebom/malim djetetom na planinu 29.2.2012 13:07:35
Daja_sa
Procitah ja ovdje svega...pa sam pomalo zbunjena... Planiramo jedan produzeni vikend na Bjelasnici...iznajmili smo apartman... Ponajvise zbog S i svjezeg zraka ali i zbog E kojoj je 6 mjeseci :) Obje zdrave i vesele :) i smatram da ce im ovaj svjez zrak na planini samo koristiti...mozda se ovoj maloj smizli i otvori apetiti za mlijeko