juni -> BHT bebe- djecija masta (20.11.2009 23:37:58)
|
Moram s vama podijeliti ovaj tekst jer sam se bas od srca ismijala. DA LI JE BOLJA PTICA ILI AVION? -bolja je ptica ona ima dlakava krila -avion je dobar pod njega mozes da se podvuces,a ptica kljuje BJEGUNAC -bjegunac je neko veliko i krivo drvo -to sam ja sto sam krao jagode pa sam poslije bio bjegunac VJERNOST -to je kad tata nesto kaze,a ti mu ne vjerujes pa te on povuce za nos i onda sve povjerujes -vjernost je veliki nos VOJNIK -vojnik je zato da vice razumijem i da ga sisaju -vojnik zna pjesmice napamet GLAVA -glava od covjeka je jedna okruglina na covjeku ona nije korisna -ima glava od lava ona je mnogo opasna -svako ima glavu samo neko ljepsu -glava ima i rogove ako je stoka ZAVIST -zavist je kada te zaviju zavojem IZNENADENJE -kad ti neko podmetne nogu,a ti slomis ruku -kad dodu gosti pa nece da idu nejvise se iznenadis IZOBILJE -izobilje to je neko bilje -izobilje je kad te izbiju na livadi -izobilje je sto djecu biju nekim biljem KRAVA -krva je za pasnjak,ona zvace zvakacu travu -ima raznih krava,tako ima jedna sto uvijek dode kad imamo goste i stalno nesto trazi od mame -krava je domaca zivotinja sa repom za muhe -krava je veliki cuko sa puno kita -to je jedna sto stalno vice MUUU,a ti je nista ne razumijes KRLJUST -mozda je to od ribe,a mozda i nije -krljust je od ribe dlaka MILOSRDE -kad molis oca da te ne prebije sto si razbio prozor -nekom kad kazemo da ga volimo pa mu milo -ja sam bio milosrdan kad sam bio na rigispil jer me bilo strah da ne padnem MOCAN -mocan je neko ko muti -jedan sto ima mnogo vremena -neko ko moze najvise da razvuce zvaku NEIMASTINJA -to je kad ne mastas mastu -kad nemozes ni jedan kliker da kupis -neimastinja je kad se neko osisa pa ga nemas za sto vuci OZDRAVITI -ozdraviti to je nazdravlje -kad imas ozdravu nema bolest -to je sto ljudi piju rakiju u zdravlje MACKA I PAS -macka je jadna uhvatis je za rep pa ti kazu pusti jadnu macku -zavezes psa na kais pa ga lijepo vodis,a macku ne mozes jer se puno dere PASNJAK -ono sto se opases da ne izgupis pantalone -pasnjak je kuce bijesno -pasnjak je ogroman pas PISMO -to je sto se mora da lize,a nije staklo -ima jedna sto stalno ceka postara -u pismu smo dobro i zdravo PODLAC -ja ne znam sta je podlac jer mi to kod kuce nemamo -paprika neka je isto podlac probas je,a ona je ljuta -jedan pod obican sobski sto su ga nalakirali POCETAK I KRAJ -kraj je na kraju,a pocetak malo prije -zna se kad pocinje pocetak,a ne zna se kad pocinje kraj -pocetak je kad sam se ja rodio,a kraja nema SREDNJI -kad ti neko sjedna na glavu -kad najmanju ude pa ga svi zgaze -sredni je prednji ako ispred njega ima pozadi SRCE -srce je organizam od covjeka -srce je mnogo lomljiva stvar pa moras ponovo da ostris olovku -srce nam sluzi kad se prepadnemo da se pipnemo za njega da vidimo jesmo li jos zivi CEMU SLUZE STEPENICE -da deda padne pa se ugruva -da moras da se penjes i kad neces -da se djeca voze na ogradu naopako STO -jedna stojeca stvar sto se jede -sto je kao neki tata od stolice -sto je jedan sto zna da broji do sto TUGA -kad progutas kliker pa vise nece da ti daju pare za klikere -tuga je kad te vode kod frizera -sto imaju djeca tugu kada ih izubijaju -tuga je jedna tuzna stvar jer ti cure suze -tuga je kad te neko udari pa nemozes da mu uzvratis jer ce da te prebije
|
|
|
|