gerberka -> RE: Muška neplodnost (14.4.2011 16:30:52)
|
draga moja, hvala na cestitkama. mm je odmah, uz konsultacije sa vise strana izvadio predoperativne nalaze i otisao da ga stave na program. naravno, nije jednostavno, ali vrijedi. citajuci postove i druge forume nekom je pomogla op , nekom nije ali smo mi bili tog stava da sve distraktore jednostavno sklonimo, pa bili oni ili ne uzrok znamo da smo taj dio presli. sama operacija je trajala 40 minuta..uradio ga je dr Leto u zenickoj bolnici, oporavak 7 dana..mislim mirovanje, ali on je 3-ci dan otisao na posao. nista tesko ne dizati i nije se jako protezao. misljenja su bila podijeljena da ce pomoci ili nece..ali ja volim mm bas zato sto sve zavsri recenicom: "ja cu po svom, a niko nije Bog da bude 100% siguran ". on je prestao pusiti što ja smatram velikim korakom ka ovom dobrom nalazu. pisala sam u par navrata o tome, da se ovdje ne ponavljam..sve sto te zanima pisi mi na pp draga moja. ja cu ti uvijek odgovoriti. nemoj da se vodis stadijom varikokele, jer nekom najblazi stadij uzrokuje neplodnost, a nekon zadnji stadij ne smeta da postane otac..citala sam u knjizi, a imas i na googlu. eto javi se na pp ljubarim te i zelim ti puno srece, a ti meni drzi palceve jer cu vjerovatno na hsg i na stimulacije [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|