Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dekorativna umjetnost i umjetnost uopće 6.2.2010 0:02:15
Hanady RR
RE: Dekorativna umjetnost i umjetnost uopće 14.8.2010 22:31:43
iv@ncica
acudesa- moram pohvaliti da imas oko za umjetnost, meni je sve to u kuci stalno, i ja i mm odabrali kao zivotni poziv, tako da mi je sve to pod normalno, a za ostali svijet hobi ..drugacije zivimo i razmisljamo..i gledamo na sve...
RE: Dekorativna umjetnost i umjetnost uopće 15.8.2010 22:14:34
iv@ncica
a ovim se bavi mm.. iz jednog ciklusa koji se bavi problematikom ponasanja nase okoline prema kulturnim spomenicima...ovo su nagrađivani radovi...jos kad bi ih neka ekoloska grupa i neki higijenicari okolisa otkupili za zastitni simbol..bilo bi super ..tako vam se mi bavimo sa svacim...eto da nas ubacim u temu koja je o deko., foto. , crafts i opcenito o umjetnosti
RE: Dekorativna umjetnost i umjetnost uopće 15.8.2010 22:22:19
acudesa
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
acudesa- moram pohvaliti da imas oko za umjetnost, meni je sve to u kuci stalno, i ja i mm odabrali kao zivotni poziv, tako da mi je sve to pod normalno, a za ostali svijet hobi ..drugacije zivimo i razmisljamo..i gledamo na sve...
vidim da je dignuta moja omiljena tema...hvala, mila, baš ugodan kompliment