žana o8 -> RE: Izgled vagine (17.11.2009 9:16:02)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Da li ste zadovoljne izglednom vaše vagine i da li ste spremne operativnim putem promijeniti oblik? Naime, ja razmišljam već duže vrijeme o tome da operišem vaginu, jer mi se ne sviđa više. Kako prolazi vrijeme sve je drugačija a ja imam sve više i više kompleksa. Čak ni u sexu ne uživam kao ranije. Radi se o tome da su unutrašnje usnice vagine opuštene i da izviruju izvan usana vagine, tako da me to i boli. Valjda gaćice nadraže osjetljivo mjesto pa me zna i boliti. Dajte molim vas da razgovaramo o tome, pišite i pod anonimno, samo da pričamo. Vjerujem da mnogo žena ima ovaj problem ali su ovakve teme još uvijek tabu u našem "bosanskom" društvu. Da li naše bolnice rade ovakve operacije?? Vjerovali ili ne to zaista može biti problem, moja kolegica je nakon poroda imala sličan problem , i smetalo joj je ne samo prilikom sexa , nego upravo kada nosi gaćice ili uske hlače. Njoj se to povuklo za izvjesno vrijeme. Mislim da će tako biti i u tvom slučaju. Ako se to ne desi , razgovaraj sa ginekologom koji će ti vjerovatno preporučiti plastičnog hirurga , jer mislim da je to njihov domen rada. U svakom slučaju sačekaj još malo da se eventualno samo povuče , odnosno da se vagina nakon poroda oporavi.
|
|
|
|