RE: ciscenje stidnih usana bebe (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Zdravlje beba

Poruka

mamica -> RE: ciscenje stidnih usana bebe (6.12.2009 13:16:06)

ma i doktor joj je rekao da se moze problem rijesiti operativnim putem ali oni bi jako voljeli da uspiju na neki nacin to izbjeci...  a ona je vec veca tri godine ima vec odavno ne nosi pelene.... tako da zaista ne znam

Amrino -> RE: ciscenje stidnih usana bebe (6.12.2009 13:16:51)

Joj ja sam nesto davno citala o tome...mislim na Rodi. Probaj tamo potraziti- po forumu a i ja cu postaviti link ako naletim na nesto korisno.

mamica -> RE: ciscenje stidnih usana bebe (6.12.2009 13:19:06)

drage moje puuuno vam hvala... prijateljica mi je stvarno zabrinuta i voljela bih joj pomoci bar nekim informacijama... hvala vam mile moje puuuno...

mungosini -> RE: ciscenje stidnih usana bebe (6.12.2009 13:20:06)

ma nije to ništa strašno...kaže se operativnim putem, ali se ustvari radi ambulantno i boli koliko bebu boli i vakcina. bolje im je da sada to riješe nego da se nešto ne daj Bože zakomplicira.

mamica -> RE: ciscenje stidnih usana bebe (6.12.2009 13:23:59)

mungosini a jel ti znas jos nesto vise o tome? jel znas za necije iskustvo s tim u vezi? napisi ako jos nesto znas mozde bude bas korisno...

mungosini -> RE: ciscenje stidnih usana bebe (6.12.2009 21:13:07)

curica od moje rodice je imala ovaj problem kada je imala nekih godinu i pol. "operativni" zahvat su joj radili u vojnoj bolnici, trajalo je nekih 10-ak minuta. kaže da je malo plakala, kada ju je uzela u naručje već je bila ok. prethodno nije morala raditi nikakve nalaze, niti je nakon zahvata ležala u bolnici, već su se odmah vratile kući. poslije nije imala nikavih egativnih popratnih pojava. sada ima 4 godine i nema nikavih problema.
znam da tvojoj prijateljici nije lako, i znam da se mnogo boji..znam po sebi, kada malu trebam voditi na vakcinu dobijem glavobolju i povraćanje od straha[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ali bolje im je da s tim završe čim prije, jer će i stres i strah prije završiti. zato ih ti ohrabri[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]. pozdrav

mamica -> RE: ciscenje stidnih usana bebe (7.12.2009 20:00:56)

draga puno hvala, svakako cu im prenijeti , pa neka odluce sami u kontaktu sa lijecnicima sta im je ciniti... iskreno se nadam da ce to sto prije na najbolji moguci nacin da se zavrsi...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]