madam x -> RE: Pocetak puberteta (23.7.2014 1:28:18)
|
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: madam x IZVORNA PORUKA: animagical mozda da joj pricas kako je tebi bilo u pubertetu, pa se kroz tvoje iskustvo i ona otvori...a nismo ni svi isti, ja taj pubertet nisam ni osjetila...mozda i njoj ne bude tesko. Znam i pokušavam...ja tako ispričam nešto, ona sluša, klimne glavom i otvori usta, kontam pitaće me nešto vezano za to...i ona ispali pitanje koje veze žive nema s tim, tipa kad ćemo ići na ringišpil, ili može li ići kod nekoga.[sm=smiley36.gif] I onda ja neću da navaljujem. Ali ne odustajem.[sm=smiley36.gif] imas li kakvu curicu, djevojku...neku rodicu, komsinicu...nekoga mladjeg, koga se nece stiditi, pa da nabaci temu... svakako treba da zna i da rastu grudi, i dlacice, i da se ima menstruacija...i da je to sve lijepo i normalno...da se dlacice depiliraju, da se kupi grudnjak ili topic...i da ce joj mama kako raste sve vise biti drugarica. Ma sve sam ja to njoj rekla , sve ona sasluša , ali nema ništa nazad...njoj je vjerovatno toliko neprijatno i previše što se dešava sa njenim tijelom, da se ne zna nositi s tim. A ja ne želim izazvati kontra-efekat sa svojim navaljivanjem. Ja se trudim biti otvorena, ona zna da ja ne postim , zato što imam menstruaciju i sve je to normalno, nije to njoj nikakva bauk tema uopšte, samo da se ne radi o njoj. Djete je to još, razumijem ja...eh, teško je biti pametan.
|
|
|
|