veeseelaa -> RE: sto za cetvoro (13.11.2009 13:15:58)
|
IZVORNA PORUKA: D_K IZVORNA PORUKA: Nedi Žene drage imam jedno pitanje : Kako imate vremena za ovo? Odlično zvuči i vjerovatno će te se super zabaviti, ali evo ja npr. Dođem u 16:07 kući, presvlačenje,ručak,dijete, veš, kafa, suđe, tuširanje,igranje, i vrijeme za spavanje. Vikend - usisavanje, posteljina, prašina, kupatilo, kuhinja, ručak, šetnja sa djetetom, igranje sa djetetom, veš.....E da mi još neko dođe na ručak - pojela bih ga. A i poslije svog obavljenog posla toliko sam umorna da ne mogu sebe gledati, i dok jedan dan odemo u posjetu mojima, drugi mm-ovima....i tako sve u krug. Jeli do mene? Ili...? isto i kod mene.. e jedino ovaj dio sa ruckom nije bas ovakav jer rijetko imamo goste pa se obradujem :).. a to da je do dobre organizacije - ma mačku o rep - imam ja super organizaciju ali i tonu obaveza.. sorry - ovo je bilo off topic.. samo vi nastavite :)) ovo je više za žene koje ne rade, sumljam da će se ijedna uklopiti koja ide na posao Ja ne mogu da stignem na kafice kad se organiziraju iako sam na porodljskom, izgleda da je do mene... bilo bi ok da kao peti "član" učestvuju žene koje rade bez obaveze uzvraćanja ručka[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|