|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sto za cetvoro
9.12.2009 15:50:50   
Suzana
Juni, odlični recepti!!! Volim egzotiku. user posted image

PS: Reko' bi čovjek za vikend ću napraviti sve ovo kako se obradovah... user posted image

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 526
9.12.2009 17:44:33   
juni
Hvala user posted image
Amrino, moze subota u 16:00 h

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 527
9.12.2009 20:45:46   
manuela RR
IZVORNA PORUKA: w.pooh

Vidi manuele ušutila seuser posted image user posted image ne spremaj toliko ne možemo mi puno pojestiuser posted image user posted image
vidimo se aBd u subotu u 14h..vidim i naše mame iz Sarajeva imaju druženje u subotuuser posted image pa nek vam je prijatnouser posted image

ja danas išla u šoping i praviću sve što sam već napisala,samo što će umjesto palačinaka biti ledena torta
odlučila sam ipak da se malo više potrudim i oko deserta.

Tuzlanke u 14:00 sarajke u 16:00 na ručku

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 528
9.12.2009 21:08:02   
juni
Suzana, upravo sam naisla na reklamu Carobni svijet u Gusto magazinu, super je user posted image

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 529
9.12.2009 23:45:37   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Amrino RR

Zene moze onda u subotu u 16? user posted image user posted image user posted image

Moze, i sto se mene tice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 530
10.12.2009 10:33:04   
Nunichi
Juni svaka cast, sve izgleda super i vjerujem da je bilo i ukusno. user posted image

Manuela, kako pripreme teku? Ja se bas radujem suboti i druzenju... user posted image

A ja sam sva u receptima, bilo bi mi drago da nesto neobicno napravim, a opet me strah da ne fulam. user posted image
Mijenjam ideje iz dana u dan...tek sam sad zbrkana i nemam pojma sta cu kuhati. user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 531
10.12.2009 10:36:33   
bebacha
ja potpuno zaboravila na ovu temu.bas mi je zao sto nemogu doci kod Manuele al problem je prevoz.muz radi a stvarno nemogu s Ajlom sa autobusom po ovoj zimi a nemam je gdje ostavit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj jest mi zao a bas sam se veselila druzenju

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 532
10.12.2009 10:37:36   
Anoniman
Joj i ja isto tako bojim se ako napravim nešto novo da mi neće uspjeti...ma bitno je da se družimo ...

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 533
10.12.2009 10:38:28   
Nunichi
Ma jeste, uvijek se pizza moze naruciti. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 534
10.12.2009 10:39:18   
manuela RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam se isto sva opetretila,da šta neću fulat...
Doduše neću eksperimentisati,al znaš kako belaj hoće kad se najviše potrudiš ono ispadne fijaskouser posted image user posted image user posted image user posted image
Nećemo ostati gladne,ako ništa ispeću nam jajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to znam 100% dobro uraditiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 535
10.12.2009 10:41:21   
manuela RR
IZVORNA PORUKA: bebacha

ja potpuno zaboravila na ovu temu.bas mi je zao sto nemogu doci kod Manuele al problem je prevoz.muz radi a stvarno nemogu s Ajlom sa autobusom po ovoj zimi a nemam je gdje ostavit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj jest mi zao a bas sam se veselila druzenju

ja sam čekala da se javiš..
baš mi je žaouser posted image mislila sam da ti je možda dr.zbog trudnoće zabranio putovanje pa se zato nisi javljala...
ljubim te,valjda ćeš moći drugi putuser posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 536
10.12.2009 10:41:43   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image Jajaaaaaaaaa...jupiiiiiiiii. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma meni svasta nesto privlaci, ali bih morala onda ispitati svaku voli li pojedine namirnice. user posted image Komplikatorka prava... Ma ja cu nama peksimete, sira, kajmaka i kud koji mili moji. user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 537
10.12.2009 10:44:36   
Anoniman
vidi ove nunichi odmah poslije jela kud koji mili mojiuser posted image mi bi da sijelimouser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 538
10.12.2009 10:45:13   
bebacha
sad je trudnoca uredu i smijem putovat al sam imala smrti slucaj u porodici i nesto sam se potpuno iskljucila pa sam i zaboravila javit da nemogu doci.bas mi je zao al ipak je oko sat vremena voznje s malim djetetoom a i morala bi presjedat na drugi bus,komplikovano.nadam se nekom drugom druzenju

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 539
10.12.2009 10:48:37   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Breskva

vidi ove nunichi odmah poslije jela kud koji mili mojiuser posted image mi bi da sijelimouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma salim se jaaaaa.... user posted image
Kad dodjete u moje selo nema kuci do mraka, to je ono oko 16:30 user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ja jedva cekam, bas je ova mamine oci dala super ideju svima...ne moraju se samo kafice piti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 540
10.12.2009 10:50:16   
manuela RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest vala baš je super

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 541
10.12.2009 11:52:50   
Amrino
E super! user posted image
Znaci, drage moje zenice, vidimo se u subotu u 16.00 user posted image user posted image user posted image
Jedva cekam...a kao sto manuela rece- ako nista drugo- ispeci cu nam jaja user posted image user posted image user posted image .

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

Neposredna veza do poruke: 542
11.12.2009 8:27:09   
w.pooh
Eh evo i mene user posted image
Ja juče čitav dan bila u Sarajevu pa nisam nikako bila na rr..i jutros prva tema ovauser posted image user posted image Ja se pravo radujem našem druženju, za hranu mi je manje-više važno ne moramo ni jesti a ne vjerujem ni da ću na miru jesti od user posted image user posted image user posted image user posted image
samo me malo strah da li će user posted image htjeti sjediti svo vrijeme u AS jer nismo nikada on i ja sami išli malo daljeuser posted image
Nunichi i Breskva čujemo se da se tačno dogovorimo oko polaskauser posted image
Sarajkama želim lijepo druženjeuser posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 543
11.12.2009 9:26:29   
Nedi
Sarajke i Tuzlanke svaka čast na organizacijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , malkice sam ljubomornauser posted image , samo malo ne pretjeranouser posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 544
11.12.2009 9:27:30   
Nedi
A šta je ovo, ni ne kliknem a poruka odletiuser posted image Lijepo se provedite, uživajte u druženju i obavezno stavite slike

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 545
11.12.2009 9:29:34   
w.pooh
Nedi hvala user posted image
A što se vi iz Zenice ne organizujete i uradite isto? Treba vam samo volja i malo vremena za spremanje ručka a zadovoljstvo će biti zagarantovanouser posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 546
11.12.2009 10:17:59   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: w.pooh

samo me malo strah da li će user posted image htjeti sjediti svo vrijeme u AS jer nismo nikada on i ja sami išli malo daljeuser posted image

Pa neka onda Breskva ide u tvom autu, ako bude frke da ona moze zabavljati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 547
11.12.2009 10:53:57   
w.pooh
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Pa neka onda Breskva ide u tvom autu, ako bude frke da ona moze zabavljati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma može nije problem user posted image Breskvaaaaaa javi seuser posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 548
11.12.2009 11:01:39   
Anoniman
evoooooooooooo me sad sam ustala polako...Može eto ja ću sa Sabinom i sa dva vriskavca pozadi ponijeću čepiće. Dogovor na ppuser posted image

(odgovor članu w.pooh)
  Neposredna veza do poruke: 549
11.12.2009 11:16:14   
Nunichi
ccc do kad supruga i majka, zena domacica spava. user posted image user posted image user posted image
Kad tebi budemo dolazile to ce biti na veceru sigurno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *