|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sto za cetvoro
17.11.2009 9:17:13   
Nedi
mamine oči svaka čast, sve izgleda predivno i ukuuuuusno njamnjam i odmah sam ogladnila. Svaka čast i fotografu user posted image , žene svaka čast na organizaciji.

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 351
17.11.2009 9:18:04   
juni
Skvo, Juni, Mamine oci i Fatih

user posted image

Dvije nase ljepotice user posted image i jedan ljepotan u stomaku user posted image

user posted image

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 352
17.11.2009 9:23:26   
juni
Nasa vrijedna domacicauser posted image   Hvala na lijepom druzenju!

user posted image

Fatih i ja user posted image

user posted image

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 353
17.11.2009 9:25:27   
Skvo RR
Juni, cestitke na fotkama!!!!

user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 354
17.11.2009 9:29:14   
juni
Ljepota za vidjeti!

user posted image

Djecica

user posted image

Haris i Hamza

user posted image

Toliko od mene user posted image

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 355
17.11.2009 9:42:42   
Dida79
Mamine oci svaka cast vidi se da si prava domacica sve si super organizovala i sve je za pet i naravno sve pohvale fotografu...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 356
17.11.2009 9:43:58   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Dida79

Mamine oci svaka cast vidi se da si prava domacica sve si super organizovala i sve je za pet i naravno sve pohvale fotografu...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislis fotografima?user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 357
17.11.2009 9:44:01   
Amrino
Bravo zene!!! user posted image user posted image user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 358
17.11.2009 9:46:27   
Dida79
IZVORNA PORUKA: skvo

IZVORNA PORUKA: Dida79

Mislis fotografima?user posted image

ma draga izvini tek sada vidjeh da ima i tvojih okica djelouser posted image user posted image
ma naravno i ti si ostala dosljedna svoga poslauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 359
17.11.2009 9:57:12   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

mamine oči moje čestitke, divno zaista, AFERIM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image hvala,hvala svim zenicama na lijepim rijecima,hvala fotografima na divnim slikama,zene organizujte se i vi mozete ovako da se druzite,vjerujte nije tesko,nije ni strasno,,nista ne boliuser posted image sto st mene tice uzivala sam u kuvanju,mi smo sledjeceg ponedeljka kod juni,a ostalim zenama porucujem da i one naprave svoj sto za cetvorouser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 360
17.11.2009 11:17:35   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: skvo

Evo, prica kroz slike

E, evo predjela,,,,mmmmmm,,,,,ja sve pojela, ostale nisu, cuvale se za kasnije, mene to nije omelo!!!
user posted image

recept za predjelo: cetiri solje psenicnog brasna,cetiri solje kukuruznog brasna dve kasicice soli,cetiri jaja,tri solje ulja,prasak za pecivo,i sve to zakuhati jogurtom dasmjesa nebude ni gusta ni rijetka i peci u tepsiji precnika30cm u zagrejanoj rerni
Onda, glavno jelo, svi su sve pojeli,,,,,user posted image user posted image user posted image
glavno jelo:u pileci file koji je prethodno sat vremena bio u marinadi(ulje,so,limunov sok)sniclu namazemo pavlakom,preko ide kriska tanko secene salame,kriska tanko secenog trapist sira,sve to fino uviti u rolnicu prikaciti cackalicama da se rolnica ne otvara i prziti na zagrejanom ulju....paprike su punjene fasiranim mesom,a u meso ide so,ulje,biber,seckan luk,rendana mrkva,solja rize,smjesu sjediniti i time puniti papriku napunjenu papriku zatvoriti kolutom paradajza...

user posted image

Kolacccccc!!!!! Pogledajte sta pise,,,i tu ja zaplakah!!!!!

user posted image

I konacno serviran sa dekoracijom,,,ala mamine oci!!!
user posted image
medeno srce dvije solje secera,tri solje brasna kesica od 10gr sode bikarbone,kesica cimeta 7-8kasika dzema(slatko,mermelada)ko sta ima smjesu razblaziri soljom mlake vode da nebude ni gusta ni rijetka u tepsiji precnika28cm izucite pola smjese pece se kolac nekih 15min izvadi se premaze se sa 2-3kasike dzema i izrci ostatak smjese preko vratiti kolac i peci jos 20min ispecen vruc kolac politi topljenom cokoladom...

eto nadam se da sam uspjela malo pojasniti...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 361
17.11.2009 11:21:17   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamine oci)
  Neposredna veza do poruke: 362
17.11.2009 11:33:56   
new mama
Cestitke kuhariciuser posted image user posted image user posted image user posted image ,stvarno je sve bilo odlicno,a moram cestitati i fotografima,posebnouser posted image
user posted image a vidim i uzivale ste bas,nadam se da nece biti potrebe za dijetom,poslije ovakvog ruckauser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 363
17.11.2009 11:37:48   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Nedi

mamine oči svaka čast, sve izgleda predivno i ukuuuuusno njamnjam i odmah sam ogladnila. Svaka čast i fotografu user posted image , žene svaka čast na organizaciji.

Nedi sve se moze kad se hoceuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 364
17.11.2009 13:36:48   
acudesa
IZVORNA PORUKA: juni

Ljepota za vidjeti!

user posted image

Djecica

user posted image

Haris i Hamza

user posted image

Toliko od mene user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ne zna se koja je ljepša fotografija
Amrino, prelijepa si sa tim pupom, a naša djeca..ljudi meni se čini da ih nema ljepših na dunjaluku

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 365
17.11.2009 14:53:32   
manuela RR
user posted image user posted image user posted image user posted image za kuharicu
user posted image user posted image user posted image za divno druženje

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 366
17.11.2009 15:46:29   
Nedi
IZVORNA PORUKA: mamine oci

Osjetih se prozvanom user posted image ,  stvarno bi i ja voljela ali obaveze nikoga ne čekaju...
Još jednom svaka vam čast super ste se organizovale, naručale i zabavile

24.12.2007.
24.o9.2013.

Neposredna veza do poruke: 367
17.11.2009 15:49:47   
Nunichi

Ljepota za vidjeti!

user posted image

Uhvati me nostalgija za trudnocom od ove fotografije. user posted image
Bas jep stomacic Amrino, preslatko! user posted image

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 368
17.11.2009 16:04:30   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: mamine oci

Osjetih se prozvanom user posted image ,  stvarno bi i ja voljela ali obaveze nikoga ne čekaju...
Još jednom svaka vam čast super ste se organizovale, naručale i zabavile

Nedi malo sam se salila,ali znam da radis i imas obaveza al eto mozda se zene iz Zenice organizuju pa te pozovu na rucakuser posted image ,a ja mozda dobijem posao kao ono kuham po kucamauser posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 369
17.11.2009 19:21:02   
manuela RR
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Ljepota za vidjeti!

user posted image

Uhvati me nostalgija za trudnocom od ove fotografije. user posted image
Bas jep stomacic Amrino, preslatko! user posted image

Nunichi potpisujem te u potpunostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 370
19.11.2009 9:47:56   
mamine oci
bas sad nesto razmisljam sta ce nam to juni spramati u ponedjeljak posto znam da voli da kuva nesumnjam da ce sve biti ukusno njam,njamuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 371
20.11.2009 22:04:03   
juni
Drage moje, tako mi je krivo sto vam moram reci da vam necu moci kuhati u ponedjeljak (kako grozno zvuci, isto ko da se izvlacim user posted image ) jer sutra putujem svojima u Mostar i bit cu i iducu sedmicu za praznike. Sve je neplanirano ispalo i evo sad pakujem stvari.
Ali cim se vratim zakazujem novi termin, vjerujte mi na rijeci!
Vec sam smislila i menu i moram vam reci da ce biti neobicnog ukusa, nesto sto vjerovatno niste probale.

Izvinite, molim vas user posted image

I jos nesto, spremila sam veliku kesu robe za male pacice iz doma i sad ne znam kako bih ih mogla proslijediti. Sta mislite jel u redu da ja licno sutra odnesem u dom jer blizu zivim i da kazem da je od RR ekipe?
Ili da je neko od forumasica preuzme?

EMIL,7.9.2008.

Neposredna veza do poruke: 372
20.11.2009 22:10:20   
mamine oci
nista eto nas za tobom u mostar na rucakuser posted image salim se naravno sve je ok javi samo zenama na pp jer dosta njih i neotvori temu sto se mene tice ok razumjem te uvjek postoji jaca sila zato nema ljutis uzivaj ti kod svojih,pusa emilu...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 373
20.11.2009 22:12:17   
juni
Hvala na razumijevanju user posted image Bas je iznenada ispalo a i ne idem cesto u Mostar pa mi zao propustiti priliku. Ljubim vas user posted image

EMIL,7.9.2008.

Neposredna veza do poruke: 374
20.11.2009 22:16:42   
Amrino
Ma ok juni, no sikiriki!  samo javi kad se vratis da znamo i mi planirati nase vecere user posted image user posted image user posted image .
Lijepo se provedi za praznike i jedva cekam da probam tvoje specijalitete...mmm...

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *