Hanady RR
|
IZVORNA PORUKA: zanara moja beba nije imala stolicu 10 dana al ona je bila gladna i mucila se a crijeva prazna,cim se najela kakila je ko' velika..da napomenem tad sam samo dojila bez dohrane..kad smo se vratili od doktora gdje su je htjeli klistirati al doktor predlozi dohranu pa onda da vidimo i nakon 2,3 bocice djete obavilo ''poso'' IZVORNA PORUKA: zanara ma samo mu dajem caj od komoraca,, molim te reci mi koji je to sirup protiv grcenja imam i onaj nurse harveys,,ali jos nisam pocela davati,,nije bilo potrebe,,pa cekat cu jos malo,,hvala to je super,,ali ja odkada sam mu dala dohranu vise nego uobicajno,,jer je bio gladan a i ja primijetim da je mlijeka kod mene manje,,njemu zastopala kaka,,i sada on se stalno budi i place,,ja mu ponudim siku i on prihvati,,ali nesmijem da mu napravim dohranu,,a mozda je bas gladan čaj od komorača u granula Hipp je dobar za ove porblemčiće... taj sirup za grčeve je dobar i daje se nakon mjesec dana navršenih, znači možeš ga dati...a dobre su i eshumisan kapi. ne paniči...moja nije kakila 15 dana...kad sma joj ubacila sapun...Bože pakovenja pelena mi istrošila odjednom