RE: Oprema za dojilje (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Dojenje i dodavanje

Poruka

KupusLivada -> RE: Oprema za dojilje (17.7.2012 14:41:59)

sto, sta ti treba? ma meni je jedino to problem naci, ostale opreme ima u izobilju...

mo girl -> RE: Oprema za dojilje (17.7.2012 14:43:59)

pa valjda i na druge stvari koje su to vecneznam[sm=smiley36.gif]
a mene zanima kako se rijesiti da se "farovi" ne ocrtavaju na svakoj majici sad su mi bas izrazeni i nenormalno me zivcira pa sam kupila one tufere za dojilje al se puno ocrtavaju tacno se vidi krug na majici.jednom sam na tv gledala da postoje neki silikonski "pokrivaci "koji se umetnu u grudnjak al sam svugdje trazila niko nikad nije cuo za to!kolliki ce tek biti kad mljijeko nadodje pa poludicu[sm=jezicek.gif].ima li iko kakav savjet al oni grudnjaci sa kosarama nemogu jer jednostavno mi njihovi modeli ne paasu paq moram naci neko rijesenje

veeseelaa -> RE: Oprema za dojilje (17.7.2012 14:44:05)

ne treba mi ništa.... nako pitam

Lejla Ka -> RE: Oprema za dojilje (17.7.2012 14:49:40)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ne treba mi ništa.... nako pitam

Ma u opremu ti spada svašta, znaš kakvo je konzumerističko društvo [sm=smiley36.gif] Ali dobro si rekla, ništa ti ne treba, sve već imaš [sm=smiley2.gif]

Super Beba -> RE: Oprema za dojilje (17.7.2012 15:56:28)

IZVORNA PORUKA: mo girl

a mene zanima kako se rijesiti da se "farovi" ne ocrtavaju na svakoj majici sad su mi bas izrazeni i nenormalno me zivcira pa sam kupila one tufere za dojilje al se puno ocrtavaju tacno se vidi krug na majici.jednom sam na tv gledala da postoje neki silikonski "pokrivaci "koji se umetnu u grudnjak al sam svugdje trazila niko nikad nije cuo za to!kolliki ce tek biti kad mljijeko nadodje pa poludicu[sm=jezicek.gif].ima li iko kakav savjet al oni grudnjaci sa kosarama nemogu jer jednostavno mi njihovi modeli ne paasu paq moram naci neko rijesenje

Ja sam od jedne naše forumašice naručila one pamučne tufere i super su mi bili, jer se nisu ocrtavali...Ovako izgledaju:
[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/564343_395364893830349_1591228307_n.jpg[/img]

teacher75 -> RE: Oprema za dojilje (17.7.2012 16:22:47)

IZVORNA PORUKA: Super Beba

IZVORNA PORUKA: mo girl

Ja sam od jedne naše forumašice naručila one pamučne tufere i super su mi bili, jer se nisu ocrtavali...Ovako izgledaju:
[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/564343_395364893830349_1591228307_n.jpg[/img]

imam i ja iste al mi se ocrtavaju krugovi, inace ih redovno nosim, samo pazim kakvu cu majicu obuci, ne ocrtavaju se ispod svake

mo girl -> RE: Oprema za dojilje (17.7.2012 17:14:21)

ja sam kupila one u dm babylove i bas se vide nekako su debeli mozfa ce moci za zimskih dzempera al na ovim ljetnim tregeracama se bas vide

Mama2013 -> RE: Oprema za dojilje (4.8.2013 13:27:54)

Da podjelim sa vama.... u novootvorenom Womens Secret u BBI-u (pored Lindexa) imaju super grudnjake za dojilje..samo jedan model ali meni su puno ljepsih od ostalih sto sam vidjala... skroz jednostavni pamucni sa malo dubljim izrezom da mozete i V majicu obuci..kostaju 60KM ali je sada snjizenje 20% tako da sam ja svoj platila 48KM.

kaye -> RE: Oprema za dojilje (19.8.2013 10:10:40)

na pijaci sirano imaju grudnjaci za dojilje u bijeloj, crnoj i bez boji kome trebaju... :) kostaju 5 km, pamucni i meni bas dobri... pregledala sam sve od lisice, sarajevo tekstila, bbi, alma ras ali velike razlike osim u cijeni nema

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]