RE: Nova godina kuca na vratima (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Galicia -> RE: Nova godina kuca na vratima (25.12.2011 20:23:02)

Nova Godina je jedini praznik koji obiljezavam. Ove NG idemo u Toronto u neki kafic/lounge sa prijateljima. Bice dobro.

dinaa -> RE: Nova godina kuca na vratima (25.12.2011 20:46:59)

Posto je opste poznato da nemam gdje djecu ostaviti slavlje je u nasem domu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

veeseelaa -> RE: Nova godina kuca na vratima (26.12.2011 0:41:23)

A da vam iskreno kazem, ne bih se bunila kad bi smo ostali sami kuci, uz vecericu, pice i igrajuci SUper Mario Wii. A mozda i bude na kraju tako.

ja sam 10 n.godina sa svojim dragim slavila sama i bilo nam je predivno, uz vino, večeru, sex.... krasno zaista, nikakvi derneci širih razmjera nam nisu trebali, jedno drugom smo dovoljni.... i sada nakon udaje, idemo kod mog brata do 24 sata i onda nastavimo ja i mm sami, zagrljeni biti do ujutro....

Ne treba vam puno da bi bili sretni, nikakav Pariz, Pešta, Prag kad imate biće koje ludo volite i koje vas ludi voli ostanite kući i biće to najbolja n.godina.....
ja se dotjeram kao da izlazim, jelkica je tu, vino, večera..... i ja i mm sjedimo, smijemo se, prisjećamo se nekih događaja, pa onda bacimo pogled na našu kćerkicu koja mirno spava i tako smo sretni.... kao u najljepšim novogodišnjim filmovima

balasgirl -> RE: Nova godina kuca na vratima (27.12.2011 11:50:24)

Za mene je Nova Godina više od praznika, to mi je nekako sinonim za okupljenu srećnu obitelj, mamine delicije, tatin trud oko bora (uvijek smo imali pravi bor, tata bi otišao negdje iznad Sedrenika da nam ga odsjeće), kićenje, brat i ja u pidžamama otvaramo poklone... Tako je bilo dok nismo odrasli, onda smo NG slavili sa rajom, momcima i sl, al je zato 1.januar bio rezervisan samo za porodicu. Otkako sam se udala mm nije nešto previše euforičan oko NG kao ja, al sam mu polako prenijela taj duh praznika, pa je sad i on u tom fazonu. Jelkica je već spremna, pokloni se polako pakuju, neke još trebam da kupim, čarapice su već davno okaćene (doduše u hodniku, jer nemamo kamin :)) ), skontala sam šta ću nam spremiti od jela jer ćemo ostati kući (bebać je još mali da bi ga negdje vodila, a ne želim ga nigdje ostaviti). Veče uz hranu, dobru cugu, tv program, neki dobar film, našeg mačka, a poslije kad A zaspi, nastavljamo mm i ja sami naše romantično druženje. Još ako bude snijeg padao, izlazimo oko 12 na avliju da se malo grudvamo. Jedva čekam. 

Rabi -> RE: Nova godina kuca na vratima (27.12.2011 12:24:26)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

A da vam iskreno kazem, ne bih se bunila kad bi smo ostali sami kuci, uz vecericu, pice i igrajuci SUper Mario Wii. A mozda i bude na kraju tako.

ja sam 10 n.godina sa svojim dragim slavila sama i bilo nam je predivno, uz vino, večeru, sex.... krasno zaista, nikakvi derneci širih razmjera nam nisu trebali, jedno drugom smo dovoljni.... i sada nakon udaje, idemo kod mog brata do 24 sata i onda nastavimo ja i mm sami, zagrljeni biti do ujutro....

Ne treba vam puno da bi bili sretni, nikakav Pariz, Pešta, Prag kad imate biće koje ludo volite i koje vas ludi voli ostanite kući i biće to najbolja n.godina.....
ja se dotjeram kao da izlazim, jelkica je tu, vino, večera..... i ja i mm sjedimo, smijemo se, prisjećamo se nekih događaja, pa onda bacimo pogled na našu kćerkicu koja mirno spava i tako smo sretni.... kao u najljepšim novogodišnjim filmovima

Mi zajednickih NG imamo malko vise[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
A za sve ostalo potpis k'o kuca[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

Mirkica -> RE: Nova godina kuca na vratima (27.12.2011 20:49:14)

vesela ja ovu novu planira bas tako kako si napisala ja i mm sami i beba :))) al ona ce rano u krevet i jedva cekam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Visnja RR -> RE: Nova godina kuca na vratima (27.12.2011 21:06:03)

Ove godine Asja , MM i ja + jos jedan par sa kcerkicom + uvjek ima poziv i za Pocy i njene ako vec nisu isplanirali...
do trudnoce, nase NG su bile jako bucne i do zore... nakon asjinog rodjenja uzivali smo samo s njom... e sad kad vise nije mrva vec partijanerka koja moze biti budna do 2 opet cemo zvati drustvo...ali bez buke i dernecenja ...onako kao prijatna sjedeljka ...
Nista mi nije toliko privlacno da bi me moglo razdvojiti od nje... Godine ce brzo proci i doci ce vrijeme kad ce ona htjeti sa svojim drustvom tako da do tada hocu da uzivam u trenutku kad u 24 h je MM i ja poljubimo on u jedan a ja u drugi obraz ... nas "indigo" poljubac [sm=smiley1.gif]

maja78 RR -> RE: Nova godina kuca na vratima (27.12.2011 21:22:04)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Ove godine Asja , MM i ja + jos jedan par sa kcerkicom + uvjek ima poziv i za Pocy i njene ako vec nisu isplanirali...
do trudnoce, nase NG su bile jako bucne i do zore... nakon asjinog rodjenja uzivali smo samo s njom... e sad kad vise nije mrva vec partijanerka koja moze biti budna do 2 opet cemo zvati drustvo...ali bez buke i dernecenja ...onako kao prijatna sjedeljka ...
Nista mi nije toliko privlacno da bi me moglo razdvojiti od nje... Godine ce brzo proci i doci ce vrijeme kad ce ona htjeti sa svojim drustvom tako da do tada hocu da uzivam u trenutku kad u 24 h je MM i ja poljubimo on u jedan a ja u drugi obraz ... nas "indigo" poljubac [sm=smiley1.gif]

i mi ovako

Dida79 -> RE: Nova godina kuca na vratima (27.12.2011 21:43:46)

Evo vec par godina NG se docekuje u nasoj kuci[sm=bravo.gif]
Odabrano drustvo se skupi dobra meza,pice,muzika i tako do jutra [sm=smiley36.gif]

1.1.2011 godine sam se probudila zagrljena sa svojom jetrvom [sm=jezicek.gif]

mamabb -> RE: Nova godina kuca na vratima (28.12.2011 13:11:59)

IZVORNA PORUKA: Dida79

Evo vec par godina NG se docekuje u nasoj kuci[sm=bravo.gif]
Odabrano drustvo se skupi dobra meza,pice,muzika i tako do jutra [sm=smiley36.gif]

1.1.2011 godine sam se probudila zagrljena sa svojom jetrvom [sm=jezicek.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=jezicek.gif]

Ove godine nas troje u našem toplom domu, meni dosta[sm=smiley1.gif]

Blue rose RR -> RE: Nova godina kuca na vratima (28.12.2011 13:15:05)

I mi ćemo ove godine samo nas troje, ako ne bude hladno možda odemo do grada malo, ali ćemo u 00,00 sati biti u toplom domu da čekamo Djeda Mraza :)

Hanady RR -> RE: Nova godina kuca na vratima (21.12.2012 13:17:44)

Pa šta je ovo...niko ništa...imal ko kakvih prijedloga[sm=smiley36.gif]

Mi smo ove u Sarajevu to znam[sm=smiley36.gif]
Muža ''navija'' negdje van i sve kao nešta dogovara...
a ja navijam sa curama doma da smo pa ko je voljan od prijetlja i famalije nek se primusaleti ne smeta...

Jel imate planove[sm=smiley1.gif]
preživjesmo smak svijeta pa da počnemo polako....[sm=jezicek.gif]

felix -> RE: Nova godina kuca na vratima (21.12.2012 13:21:27)

IZVORNA PORUKA: dinaa

Posto je opste poznato da nemam gdje djecu ostaviti slavlje je u nasem domu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

isto.

hatepsut -> RE: Nova godina kuca na vratima (21.12.2012 13:30:28)

Ne slavimo mi to aman,noc kao i svaka druga.gledamo tv...izidjemo vani da vidimo vatromet i uglavnom na spavanje.inace ng mi je kad god smo na okupu nas troje ,sad cetvoro.pa se zezamo,gledamo tv igramo igrice...jednemo kokice i palacinke [sm=smiley1.gif]

saso -> RE: Nova godina kuca na vratima (21.12.2012 13:34:48)

Izgleda niko nije smjeo da se javi,svi cekali da prodje smak svijeta pa onda [sm=smiley36.gif]
Muz i ja se dogovaramo hocemol proslavit u dnevnom boravku ili spavacoj sobi [sm=jezicek.gif].Na Centralni docek vjerovatno necemo ici,skontali smo da nam je nekako najbolje doma[sm=bravo.gif]

Thana85 -> RE: Nova godina kuca na vratima (21.12.2012 13:51:46)

Naravno mi idemo vani kao i svake godine,u jednom kafiću,sa kumovima, sestrom mojojm i njenim momkom.Skupi se i ostalo nase drustvo također tu pa nas bude mašanla..do 6 ujutro najmanje budemo.[sm=bravo.gif]
Inače otkad sam s mužem, evo 6-ta godina slavimo vani i u kafićima il hotelu..inače sam sa svojima slavila kod kuće.[sm=smiley1.gif]

Neca xxx -> RE: Nova godina kuca na vratima (21.12.2012 15:31:33)

Nas troje kod kuce uz jelkicu i veceru. [sm=smiley1.gif] Tako nam je nejljepse. [sm=smiley1.gif]

Nisam nesto fan izlazaka za Novu godinu, a svakako je ovo vec 4 Nova godina na koju sam ja ili trudna ili dojim. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Thana85 -> RE: Nova godina kuca na vratima (21.12.2012 15:38:51)

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Nas troje kod kuce uz jelkicu i veceru. [sm=smiley1.gif] Tako nam je nejljepse. [sm=smiley1.gif]

Nisam nesto fan izlazaka za Novu godinu, a svakako je ovo vec 4 Nova godina na koju sam ja ili trudna ili dojim. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Naravno da je tako najljepše,sa svojim djetetom i mužem,ako Bog da kad ja budem imala bebu,isto necu ici slaviti vani negdje u kaficu nego kući [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ninuska -> RE: Nova godina kuca na vratima (21.12.2012 15:40:28)

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Ne slavimo mi to aman,noc kao i svaka druga.gledamo tv...izidjemo vani da vidimo vatromet i uglavnom na spavanje.inace ng mi je kad god smo na okupu nas troje ,sad cetvoro.pa se zezamo,gledamo tv igramo igrice...jednemo kokice i palacinke [sm=smiley1.gif]

Ovako i kod nas. Dok nismo imali bebu uvijek bi organizovali neko "sijelo" gdje su bili uglavnom parovi. Ali, i to je bilo u kuci. Ako odemo do grada to je sat-dva i nazad kucici

Skvo RR -> RE: Nova godina kuca na vratima (21.12.2012 16:00:32)

akoBogda Vlasic[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Galicia -> RE: Nova godina kuca na vratima (21.12.2012 16:39:43)

MM svira za NG tako da cu i ja s njim. Bice veselo uglavnom. Uz rock and roll.

saso -> RE: Nova godina kuca na vratima (21.12.2012 19:11:27)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

akoBogda Vlasic[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Blago vama,fino se provedite[sm=bravo.gif]

veeseelaa -> RE: Nova godina kuca na vratima (22.12.2012 0:06:51)

ja i mm idemo aBd u Bratislavu i u Beč sa mojim bratom i snahom

bananica -> RE: Nova godina kuca na vratima (22.12.2012 0:08:10)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja i mm idemo aBd u Bratislavu i u Beč sa mojim bratom i snahom

blago vama, fino se provedite i mislite na nas ovdje u Sa

veeseelaa -> RE: Nova godina kuca na vratima (22.12.2012 0:10:22)

hvala draga

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sljedeća stranica >   >>