Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Tražim vrtnu plastičnu kučicu za djecu,kao one što imaju u igraonicama, gledala u radnji na Grbavici i košta 480 KM (stvarno nisu normali), u OBI-ju imaju jednu vrstu, al nije nam se svidjela, pomoć, gdje još da gledam??? Išla i u Merkur na Stupu, kažu to prodavala ona mala radnja na ulazu u Merkur, ali sad odselili, znate li gdje???
Tražim vrtnu plastičnu kučicu za djecu,kao one što imaju u igraonicama, gledala u radnji na Grbavici i košta 480 KM (stvarno nisu normali), u OBI-ju imaju jednu vrstu, al nije nam se svidjela, pomoć, gdje još da gledam??? Išla i u Merkur na Stupu, kažu to prodavala ona mala radnja na ulazu u Merkur, ali sad odselili, znate li gdje???
bilo je u konzumu 250 KM,ne znam da li su nestale ali su bile extra
ja sam vidjela u Bingu, cijena nisam zapamtila, al nije mi bila pojeftina, inace bi je mi kupili, moja curica obozava te kucice
ma nešto ne vjerujem ni da je jeftino bilo je u izlogu i baš povelika kutija vjerovatno ima i u drugim prodavnicama igračaka, samo mi sada ništa ne pada na pamet možda fis vitez, škafa ili ona prodavnica u kovačićima
Znam da je bilo u Merkatoru na Socijalnom, ali ako nema tamo možeš vidjeti u TL pa da ti naruče iz Zagreba. Tako sam ja prošle godine naručila Dora računalo i stiglo je za 7 dana.
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
onaj plasticni kompletic za igranje doktora? moja ima fobiju od stetoskopa i doktora pa mislim da ce dobro doci da se malo igra s tim da ne bude svaki put haos kad je krene neko pregledati...
Postoji divna lutka "za igranje doktora" i uz nju dodje stetoskop... Lutka place kad dobije temperaturu i obrazi joj pocrvene, pa joj moras dati sirup da prestane... I cuju se "otkucaji srca"...
Cijena joj je oko 70 KM, ali u Bingu je skoro identicna 30 KM...
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.