Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 10.11.2009 12:05:18
jabuka28
u mojoj kuhinji ima mikrovana, ta spravica...http://www.amal.elkedjan.se/bilder/artiklar/zoom/9849106_1.jpg mikser,mikser za smoothies,juicer i ta "Amelina" spravica za sjeckanje luka, i nozic za rezanje kropira...http://socrate.blogg.se/images/2008/potatisskalare_17365661.jpg
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 10.11.2009 14:40:03
remzy
drage moje ne znam da li sam na pravoj temi,ali mi treba vasa pomoc!!! vec sam na par mijesta pisala da adaptiramo stan i da uzimamo stvari e htjela bih ovih dana da sa MM uzmemo frizider ,ali smo u dilemi ,koji? njemu se svida samsung ,meni beko....a i da ima i zamrzivac(komora)
da cujem neke vase savjete i preporuke
izvinjavam se ako nije tema na mjestu!!!!
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 10.11.2009 14:47:56
ivanak
multiaparat ja imam od PHILLIPSA i super je. Reže sve živo, od oraha, od luka, mrkve, češnjaka, petrusina. Čak pravi tijesto, kreme za mješanje - šlag.... mogu gratati, rezuckati. Ma sve.
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 10.11.2009 14:50:33
remzy
IZVORNA PORUKA: sheri
remzy ja imam beko, veliki, sa tom komorom i zadovoljna sam.
hvala na javljanju!!
i moze samo da mi kazes da li su mu odvojeni termostati,mislim na to jer kod moje sestre su na jednom ,pa joj je ukljucen non-stop na maximum!!! a ona mi rekla da gledam da je odvojeno!!!
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 10.11.2009 14:53:19
fatimica09
ma da mi je imati jednu zenicu dozivotno ....ono za pranje, kuhanje, odrzavanje.... ....a da ne prica puno, da nije bas mlada i zgodna... ...i da nestane kad pucnem prstima.....
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 10.11.2009 15:09:04
sheri
IZVORNA PORUKA: remzy
IZVORNA PORUKA: sheri
remzy ja imam beko, veliki, sa tom komorom i zadovoljna sam.
hvala na javljanju!!
i moze samo da mi kazes da li su mu odvojeni termostati,mislim na to jer kod moje sestre su na jednom ,pa joj je ukljucen non-stop na maximum!!! a ona mi rekla da gledam da je odvojeno!!!
i kod mene je jedan, ali nikada mi n ije na maximalno odvrnut, jer i na 2,5 skoro pa ledi. a ima 5 tih jacina, sta li vec. mom je 2, 5 god. i zaista sam zadovoljna. i ja sam se kontala izmedju njega i samsunga, bila bitna siva boja , ali onda mi jje jedan ciko koji radi servise frizidera u kaficima, rekao da osim u imenu ne postoji neka razlika u kvaliteti. sretno, u svakom slucaju!
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 10.11.2009 15:14:04
shejla
drage moje ne znam da li sam na pravoj temi,ali mi treba vasa pomoc!!! vec sam na par mijesta pisala da adaptiramo stan i da uzimamo stvari e htjela bih ovih dana da sa MM uzmemo frizider ,ali smo u dilemi ,koji? njemu se svida samsung ,meni beko....a i da ima i zamrzivac(komora)
draga ja bih ti preporucila gorenje. Imas na Malti njihov salon :) ja sam tamo kupila i super je....a ima 5 god. garancije
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 10.11.2009 15:18:49
juni
Zaboravih pitati, da li neko ima mali kuhinjski usisivac i ako ima da li je koristan? Mislila sam ga kupiti jer sam non stop na podu, kupim mrve i ostalu hranu iza Emila ko kokoska
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 10.11.2009 15:20:40
remzy
hvala vam na javljanju!!
budem vam ovih dana javila koji smo kupili i kao sto kazete bitno je da ne ledi(vala i ciscenja leda mi je preko glave) a sheila sad me stavi u "trodilemu" samsung ,beko i gorenje!!!
pusa !!!
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 10.11.2009 15:23:35
remzy
IZVORNA PORUKA: juni
Zaboravih pitati, da li neko ima mali kuhinjski usisivac i ako ima da li je koristan? Mislila sam ga kupiti jer sam non stop na podu, kupim mrve i ostalu hranu iza Emila ko kokoska
joj juni ovo ti je prava stvar!!! kod mene snaha ima i upravo ga kupila da nebude "kokoska"!!! kod nje je BOSCH,brat ga uzeo u Zagrebu
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 10.11.2009 15:27:16
juni
Hvala Remzy, sve kontam da bezveze ne bacam pare, da kupim pa da stoji. Mislila sam uzeti onaj koji kupi i mrve i vodu, taj je skuplji. Ima u Merkuru boshov 50 km na snizenju ali samo za mrve
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 10.11.2009 15:32:31
Nunichi
IZVORNA PORUKA: shejla
draga ja bih ti preporucila gorenje. Imas na Malti njihov salon :) ja sam tamo kupila i super je....a ima 5 god. garancije