Taha0608 -> RE: Bračno savjetovalište ??? (30.6.2010 21:23:52)
|
pozdrav svim curama[sm=bravo.gif] eh ovako,ja sam imala iskustva sa bračnim savjetnicima u sarajevu,čini mi se da je Branka na trijaži(uzimanje osnovnih podataka,intervju itd)Ramiz socijalni radnik je bio na mom slučaju-ali imate ih jako puno,uglavnom svi su divni!moj problem se ticao patološke ljubomore sa strane mog muža,plus loše društvo i svašta što ti kroz razgovor naumpadne[sm=smiley36.gif]. pošto sam iste struke kao i oni,malo mi je peglativno bilo na početku[sm=smiley13.gif]dok se mm preznojavao svaki put kad bismo otišli!da pomognu-pa i pomognu,izvlače iz vas stvari na koje zaista nikada nebiste obratili pažnju,neradi se o savjetima konkretno već ko iz naftalina IZVLAČI IZ VAS informacije i ono ŠTA BISTE VI ŽELJELI I ŠTA OČEKUJETE jedno od drugog..ja sam prestala onog trena kad je mm postao i na njega ljubomoran-jer je sjedio naspram mene i fkt buljio u mene svo vrijeme-da bi ona tuka od mog čovjeka kao i uvijek to pogrešno protumačio..helem on je priča za sebe..pa jedno vrijeme se i kanio društva,ali vjerujem da smo nastavili sa "tretmanom" sigurno bi bilo i rezultata..ali ništa nemate ako vam suprug nema interesa za takvu vrstu pomoći,znate i same-osjetite to kod kuće!!sve vam je u stilu-stavi crno na bijelo,počnete od srži problema da biste uvidjeli u čemu je ko pogriješio i morate postići kompromis..sretno svakoj ženi,pokušajte ukoliko nagovorite muža,nećete ništa izgubiti-a morat nešto dobiti!nama je bar osjećaj,dok smo izlazili iz zgrade pa još par sati-bio neopisiv,šutili smo i zajedno razmišljali uglas kako stvarno nismo bili svjesni određenih stvari,,uz to meni nije niko mogao bebe čuvati,tako da sam jako tužna..a pokušaću opet definitivno!!pusa
|
|
|
|