lirio -> RE: Kada je vašoj bebi otpao pupak? (11.12.2009 23:00:37)
|
ev nas kod kuće nismo u bolnici hB...pupček danas bolje...pregleda ga i hirurg ponovo i kaže da je ok, ne curi zasad, samo da se nastavi sa previjanjem(previjaju ga jodom i nečim još i stave sterilnu gazu)...danas sam i ja bolje al nisam mirna jer se i dosada deševalo da bude ok pa opet procuri...dr još kaže, s obzirom da dugo curi i da je bris ok, da postoji mogućnost da je u pitanju i nekakva ,,dublja komunikacija" sa mokraćnim putem koji se biva trebao zatvoriti prekidom pupčanika...biva to samo nekako prođe i da je veoma rijetko da se to riješi operacijom...sad samo previjamo i pratimo...idemo kod pedijatra na pregled i previjanje svaki dan 2x i po potrebi, kao danas, pregleda ga i hirurg.... martajay da li si ti kupala svoju bebicu, koliko često i kako...ja svoje pile sad ne smijem kupati od straha, bojim se da mu i to ne da da ranica zaraste...ljubim te što si tu bila za mene jer puno ti pomogne kad znaš da je neko ima sl iskustvo i da je sad sve ok...pusa veliiiiika za tvoju bebicu i tebe naravno...
|
|
|
|