teta berta -> RE: Nizak pritisak (12.11.2009 15:19:06)
|
Neutjesna, da se i ja prikljucim klubu... Tlak mi je jako nizak i cesto mi se manta, ne mogu reci da me boli glava(kad me boli uglavnom me boi celo i tada popijem tabetu i prestane) ali za ovo ne bih pila tabletu jer to nije bol nego neka maksalost, slabost... A kad mislim na to vjeruj da se pojacava, evo recimo jutros mi bilo slabo i ja otisla do rodice na kavu, kako sam se ja zaprocala sa njom tako meni bilo dobro... Cim sam pomislila na mantanje odma mi se sve vratio pa vjerujem da je dosta i na psihickoj bazi... Sto se tice taka nizak, 85/55 ako je 100 gornji meni se pjeva.... Primjetila sam da mi se vise manta ako se vrijeme mijenja, i to tek nakon poroda, evo i sad me nosa... Ma bas ne podnosim promjene vremena... Vodu slabo pijem, dvije case max., tjeram se da pijem vise... Kao sto kazu zene znam se nekad i tresti i tada poludim ako ne pojedem nesto slatko, doslovno... Narucila sam se kod kiroprakticara(sto i tebi toplo savjetujem), jer sam promjetila da mi vrat pucketa... Neki dan mi bila kuma fizijatrica uradila mi masazu, ja ujutro doslovno ko pticica... al posto ona nema vremena za tretmane, ja cu otici kod kiroprakticara jer mi je vrat totalno ukocen kao i kicma... Javi kako si ti...
|
|
|
|