Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Klinac i klinceza Sarajeva 10.11.2009 14:00:23
anelinos
ja vec tri dana nemogu nikako da glasam . a moj momak posto radi nocnu glaso u 3h ujutru i nije mogao pa ne vjerujem da je bas u to gluho doba preopterecenje al dobro ovo mi je jeda dobra lekcija za ubuduce... oni samo djecu iskoristavaju za svoju reklamu ....
RE: Klinac i klinceza Sarajeva 10.11.2009 22:04:32
mamma mumi
Imam isti problem sa glasanjem, u pocetku sam i mogla glasati vise puta i kada sam naredni dan ponovo glasala, ja rekoh da vidim postotak, kad ono manji broj nego juce, tako da mislim da j ovo neozbiljno, ako neko misli da sam budala vara se, niti cu glasati, a niti vise prijavljivati dijete na slicne manifestacije, sam se nerviram....
RE: Klinac i klinceza Sarajeva 21.11.2009 23:32:32
anelinos
meni dodje da organizujem bojkot ovo za klince i klinceze .... bas nas napravise budalama al nece vise ... Visnja o kojem ti takmicenju govoris jel ovo aktuleno vidjela sam da ima i pampers novo takmicenje...
RE: Klinac i klinceza Sarajeva 23.11.2009 12:54:37
Visnja RR
ja mislim da je ovo takmicenje ili do 20-og ili 25-og ovog mjeseca... pise valjda negdje ...zaboravih... al je i vise nego ocigledno da je neka namjestaljka jer se ne mogu vidjeti rezlutati a kao moze se glasati (to mi rece hostesa u holu GC) a Pampers je jos u toku...