Dea_ -> RE: Pije li neka od vas gynapral?? (27.7.2008 21:45:00)
|
UPRAVO TAKO AMRINo....danas sam otisla kupiti i taj apaurin ,kontam mozda je bolje da njega popijem kad se zgrci stomak tj materica....aliii kad sam procitala nus pojave i uticaj apaurina na bebu,,,na kraju daje se samo kad je veca opasnost za majku nego za bebu,,, znaci ,u krajnjem slucaju kad je vise nebitan zivot ploda..... I naravno ne pada mi na pamet da ga pijem....A Doktori kao doktori, nema tu sentimentale, rade po principu da ja izvedem trudnocu do kraja a posle kad ti djete pocne oboljevati ti brini o tom....... ovo je sve otislo u djavola.kad je doslo dotle da se trudnicama ladno propisuju sedativi i jos nesto , citam po forumu i vecina trudnica je u zabludi kad su u pitanju grupe sedativa...jedna pise ne smije se piti bromazepan..ni leksilijum,a smije apaurin . Ali u grupu BENZODIJAZEPINA spada i apaurin,i leksilijum,i dijazepan,i bromazepan,sve su to miorelaksanti sa hipnotickim i anksiolitickim dejstvom, ime im samo zavisi od proizvodjaca... Drage moje sve je to isto sranje a drugo pakovanje. e sad sto zivimo u ovakvom vremenu,kad te svako kako hoce,, vise ni to sto smo trudnice ne pravi neku privilegiju,bar kad je djeljenje njeznosti u pitanju pa smo isfrustrirane, sa ne savrsenim brakom, princ nije dosao, zla svekrva ili losa plata,, itd ,pa nam se materica zgrci,,,a srce prolupa itd, onda ne ostaje nista drugo nego da popijemo tu carobnu pilulu koja ce nas opustiti,odvesti u san, a sutra ,ma bas me briga ste ce sutra biti, nekad postane sve svejedno.......-
|
|
|
|