Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jedno pitanjce kovrdjava: jel ima nacin da mi se dostavi ako narucim iz nove ture. Zivim i radim na Bistriku .... nemam puno vremena da dolazim negdje a nisam sigurna da cu moci i na kafice koje se mozda organizuju ???
baš mi je drago da prodaja tako lijepo ide Kovrdjava ne zamjeri što sinoć bijah u žurbi, Ajša mi se raspekmezila, vakat joj bilo za spavati, tako da se čestito i ne upita s tobom Sok je za 10 a tvoja kći je medena skroooz
Ok, javi kako da preuzmem.Ja mogu poslije 18 svaki dan, doci do Interex-a onog kod zgrada ti il ako hoces kod mene na kafu Bujrum. Valjda se moja i tvoja nece svadjati oko igracaka kao na plazi u Gradcu (kad su oko onog kamioncica)
Moja je otišla kod mame u Hercegovinu malo,haj naleti danas iza 5 ako ti nije frka, nešto mi PP neće pa mi pošalji ti broj tvog mobitela da se možemo čuti poslije...