Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ja sam ti velika izdajica po ovom pitanju pa se bojim prijaviti. more bit bidne da dodjem a more bit i da ne bidne :) poslacu ti poruku na vrijeme da znas da li dolazim..
OK bilo bih super da dođeš da kahvenišemo,možda i Višnja dođe,samo mi javite SMS-om jer nemam ja internet kući,a ja cu svakako u nedelju biti ispred Merkura
Blago vama,vidim na sabahu falite taj sok,ja da sam mogla uzela bi najmanje 2 flase.Kovrdava, kako je prodaja prosla?I sta je ovo,spavaju hanume,sramota
Drage moje ja mislim da je najsladje u tom soku cinjenica da ste pomogle nekom..svaka cat.Kovrdjava ja sam iz Stoca,mislila sam se javiti neki dan na temu al sta cu nisam u SA,da bi ti mogla pomoci u toj akciji a voljela bih.
E ovako mlade dame moje,akcija je gotova sok je sav prodat pare cu sutra akobogda spremiti za Stolac,ali ovaj čovjek ima za prodati još 15l soka,a to sam akobogda za Bajram mislila povući za Sarajevo ili sedmicu prije Bajrama zavisi kad odem dole,pa ako bih koja još htjela soka nek mi se javi ja ću joj ostaviti.