Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
TI njima daj lovu, oni znaju šta im je najpreće. Nema potrebe da ti kupuješ. A imaju dijete od pet godina ( ako sam dobro upratila ) mogla bih dati stvari od moje curice, zaista su skoro nove.
Nemojte molim vas misliti da sam otišla ja nema kući internet tako da se akobogda uitru čujemo jer do 4 radim,a tko hoće soka neka se prijavi sutra cu odgovoriti i biti za računarom.Hvala vam puno....
Hej žene haj molim vas nemojte uplaćivati pare na moj račun,nekako me dragog Boga strah,sve se bojim da nešto ne pogrješim tko nemože da kupi sok, svak ima u svom gradu neku familiju pa nek halali pred Bajram,a ja se nadam da ću ubrzo ovo prodati. Dobro mi ide
Haman sve žene koje su poručile sok došle bi do mene po njega,jel vam paše da ja taj sok donesem ispred Merkura na Otoci u 11 sati u nedelju,pa da zajedno popijemo i kaficu????
ja bih voljela kad bi mi mogla poslati adresu i kontakt telefon te porodice, da vidimo može li se nešto više za njih učiniti. Evo i hanabanana namjerava lično odjeću da odnese. A ti nama ne reče ni prezime porodice, daj nam malo info.
Lijepo sam gore navela ljudi pošteno rade,evo napravili su sok i ja sam donjela da ga prodam i tako pomognem,ja javno ne želim stvarno ničije ime govoriti jer oni ne žele kako da se izjasnim da im se skuplja sirotinja,imaju i curu od 20 god pa ih je valjda i radi nje stid.ja ću pomoći koliko mogu i to je to....
Ne moreš reći javno, i ja ne mislim da skupljaju milostinju, ali možeš poslati podatke na privat. Ne kontam.....hajde vidi iz drugog ugla stvari. Prodajem sok od ljudi kojima treba pomoć, ali vam ne želim reći ko su oni?! I još....ja sam uzela 50 l soka da im prodam. Kako ti ovo izgled? ALi iskreno?
pa ti lijepo sve ove podatke što sam tražila nama na pp, valjda i mi imamo pravo znati kome pomažemo i lično se potruditi za više. A ako je situacija tako teška kao što kažeš, niko ne odbija nikakvu pomoć i ništa nije nezgodno ma kolika djeca bila.
ajem sok od ljudi kojima treba pomoć, ali vam ne želim reći ko su oni?!
rije 10 dana uzela u Stocu kod porodice Pelja 10l soka od sipka...i cijena je bila 12KM/l mogu ti reci da sam prezadovoljna ako je isti "proizvodjac"ja bi uzela jos 5 litara...ovaj moj je za dijabeticare 100% bez secera....
Možeš li meni poslati pp kako se zove familija jer moja mama živi u Stocu...Imam odježe nešto od starijega sina pa ako mogu mogu poslati...Ili kupiti sok.Ja inače živim u Mostaru...