Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Iskreno da ti kazem to je preskupo. Mi placamo litar 6 ili 8 km, divan nije presladak, a placati duplo po meni nije uredu. Ja bih kupila i vise od litar da je normalna cijena.
pa da je i 50,ako je za pomoć obitelji,kako bi npr novčano dali od srca za pomoć npr 20-30 km bez i da kupite sok?!?!
kovrdjava pošalji mi broj mobilnog putem pp-a, da te zvrknem i pokupim bar litar soka JA sam motorizovana pa nema potrebe da mi lično donosiš, zvrknnula bi te i došla ispred tvoje zgrade
ooo kolko tu posla ima dok se taj sok napravi i kolko treba tribit šipke.ja sam prošli tjedan istrijebila jednu gajbu šipka da bi napravila 1,5l soka.mislim da kovrdžava ne vrši prodaju proizvoda neke prodavaonice već sok je simboličan dar ako tko želi pomoć sa 15 km ili više.joj da sam bliže...
Ma nije kasno al nekako mi je neugodno uzeti novac,sok je super,kupi soka i pokloni nekom,u svakom slučaju draga srca ću prihvatiti i hvala ti mnogo...
ma šta ima veze,ionako da sam blizu pa kad bi kupovala sok ionako bi dala tebi u ruke jel tako?isto je,ma virujemo mi tebi . da se razumimo:ako prokockaš lovu,grijeh je na tvoju dušu ,a Bog će nas nagradit na dobrim namjerama
Ma nije kasno al nekako mi je neugodno uzeti novac,sok je super,kupi soka i pokloni nekom,u svakom slučaju draga srca ću prihvatiti i hvala ti mnogo...
šta ti ima biti neugodno, ostavi i žiro račun, nek uplati ko može I srce si što pokušavaš pomoći toj porodici, da te Bog nagradi za dobro djelo AFERIM
Nedo mi daragi Alah da sebi uzmem,ja sam ovo pokrenula da bih ljudi sebi kupili drva,a ono malo djete ugrijalo se ove zime,a ako mi tko uplati išta na račun ja ći te pare lijepo da uzmem i pravo na pijacu da kupim jaknu,čizme i odjeće djetetu... Ja imam djete od eto akobogda 3 god i nedo mi dragi Bog da dođem u takvu situaciju,da svom djetetu nemogu priuštiti.Ja mislim da bih poludila....
Kovrđava, može li adresa te porodice? Pa barem stvari za dijete imam, skoro nove. Ovaj put necu odnjeti u Bjelave nego njima, svakako muž ide prema Capljini.
ma može u km,iz hercegovine sam ja.a mi koji nismo blizu da uzmemo sok mi ćemo uplatiti štogod jel tako cure?žene pardon!p.s kovrdjava ako ne uspiješ prodati sve sokove onda našim novcem samo nadomjesti ako trebadne za drva.
Tako sam i mislila prvo drava evo donjela sam od njih 50L soka po 15 KM ako to prodam to je 750KM, a ako ostane onda djete obući na to sam mislila..Evo prodala sam forumašicama 7 Litara ,a ima i moje raje pa kupuju....
Kovrđava, može li adresa te porodice? Pa barem stvari za dijete imam, skoro nove. Ovaj put necu odnjeti u Bjelave nego njima, svakako muž ide prema Capljini.