Anoniman -> RE: tibetanska gljiva (6.11.2009 18:42:11)
|
Lekovita tibetanska gljiva je veoma retka gljiva iz Indije. Zadnjih godina je ispitivana u Nemačkoj i mnogi stručnjaci se slažu da daje dobre rezultate u prevenciji i očuvanju zdravlja. Gljivu su odgajili tibetanski monasi. Poseduje sledeća svojstva: - Pomaže kod bolesti srca i obolelih srčanih krvnih sudova, razlaže holesterol u krvnim sudovima.
- Reguliše probleme žuči, čisti žučne kanale, dvanaestopalačno crevo i razlaže žučni kamen
- Prirodno je sredstvo za potenciju kod žena i muškaraca
- Sama gljiva stvara antibiotike i leči upaljena mesta u organizmu
- Reguliše krvni pritisak
- Poboljšava rad bubrega i kontroliše mokraćne puteve
- Zadržava metastaze i njihov dalji razvoj
- Sprečava brzo starenje.
- Smanjuje osećaj zamora usled stresa.
- Poseduje sve vitamine neophodne za život
Prelije se količina od dve supene kašike, oprane gljive sa 1/4 nekuvanog mleka 1,5% (upotrebiti samo H-mleko). Nakon 24 časa ocedi se mleko kroz plastičnu četku (nikada ne koristiti metalnu četku ili kašiku). Proceđeno mleko je gotovo za piće. Gljiva se zatim dobro opere pod tekućom vodom i vrati u opranu posudu. Prelije se ponovo mlekom. Posuda se drži pokrivena na sobnoj temperaturi. NIKADA u frižideru. Mleko se pije 20 dana uvek uveče, pre spavanja. Nakon 20 dana usledi pauza od 10 dana. Kura se ponavlja sve do nastupanja poboljšanja. Ako se gljiva ne prelije mlekom, pocrni i nakon 24 časa gubi svoju moć lečenja. Dakle i tokom pauze od 10 dana, gljiva se redovno pere i preliva mlekom. Zdrava gljiva se udvostruči za 17 dana. Možete je poloviti i dati prijateljima i rođacima. Nakon ispakivanja je potrebno odmah promeniti mleko. Jedna kura traje 20 dana, zatim 10 dana pauza. Kura mora da se ponovi barem 3 puta. Gljivu je doneo profesor Sokolovski, sa univerzitetske klinike u Glewitz-u (Poljska), koji je radio 5 godina u Indiji .Oboleo je od raka jetre i lečili su ga monasi ovom gljivom. Vratio se iz Indije 1997. god. i prilikom povratka je zamolio da mu daju komad gljive.
|
|
|
|