almondray -> RE: Ljuljačka za bebe (21.4.2013 7:32:38)
|
IZVORNA PORUKA: visnjica1 Ni sama ne znam kako ju vise zabaviti za 5 dana puni 5 mjeseci akb, a samo bih sjedila i to u mom krilu ili da se nosa, imam fisher price stolicu koja ju vibrira i zvike iznad glave ali jok to 5 minuta i hoce vanka sama se dize pa me sve strah ispast ce, na podu je ako sam ja uz nju ili joj pustim pjesmice i pojacam na naj jace inace voli sve busno i kada se uspavljuje stavim je u krevetic i pustim vrtuljak fisher price inace izvrsna stvar jeste da su baterije skupe ali mi mogu trajati 2 mjeseca, i tako se sama uspava, kolica organski ne voli zato sto mora lezati u njima kad god pogledam ona sedize hahah, pa ju malo stavim da sjedi da bih se smirila, imam i chicco dekicu za pod i iznad zveke sto vise ali nije Bog zna zainteresovana, crtic pogleda ujutru kada je se naspavala tada ju stavim u stolicu i ona gleda [sm=bravo.gif],, Draga Višnjice ti kao da opisuješ moju bebu.Samo što ja nisam kupovala te skupe pomagalice jer sam nekako osjećala da ću bacit pare.I moj neće da bude nepokretan , znači moram hodati da bi mu bilo zanimljivo. Nego vidite ovo , totalno sam ispalila i razmišljam kako napraviti .Ide ljeto i idealno je za terasu. http://www.craftymoods.com/2012/05/cozy-readingnap-areas-for-kids.html#.UXN5Qko5qdc Zadnja slika [sm=bravo.gif]
|
|
|
|