Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najstariji aktivni član RR.ba foruma? 3.11.2009 10:42:32
M kao Mama
Au, zamaloh napisah da sam član od 2007. godine ali nažalost sada vidjeh da sam od 9. 1. 2008. godine ???????, a vjerujte mi toliko sam vremena ovdje da sam pomislila da sam godinama član, ??????
RE: Najstariji aktivni član RR.ba foruma? 3.11.2009 18:29:57
Amela V.
Ihhh, koliko sam samo informacija nasla ovdje Ja sam presla skoro sve forume, od problema sa zatrudnjivanjem, preko trudnoce, sad sam najvise prisutna na forumu beba a citam i ostalo, koliko stignem. RR je stvarno super
RE: Najstariji aktivni član RR.ba foruma? 3.11.2009 22:13:51
Blue rose RR
Malo sam se igrala sa našom početničkom statistikom i najstarijim članovima, i postavila tako da sam uzela u obzir prvih dvadesetak članova koji su i danas aktivni, i imaju preko 250 postova. Morala sam napraviti izuzetak našem počasnom članu - sexi seji, uvijek dobro raspoloženom (doduše vrti se oko istih tema, ali eto nema veze )
RE: Najstariji aktivni član RR.ba foruma? 3.11.2009 22:21:22
mišur
Uvijek inovativna i produktivna Ti se svega dosjetiš!
Nema puno priče i naklapanja ko, kad, koliko, jeli aktivan, nije.... Sve crno na bijelo
Ja i nisam toliko aktivna, što se ne bi reklo po broju postova , ali sto puta sam samo otvorila i zatvorila RR jer vidim da nema meni interesantnih tema... Ali zato sam milion puta tražila savjete počev od trudnoće, preko dojenja, i uvođenja guste hrane, pa sada do nove trudnoće... I ne znam šta bih bez meni dragih mojih forumašica, jer sam se pravo navukla na RR... To sam baš nedavno sa Suzanom komentarisala, da smo postale mali ovisnici o RR
RE: Najstariji aktivni član RR.ba foruma? 3.11.2009 23:58:27
Suzana
IZVORNA PORUKA: suncan_dan
ja sam clan od 27.05.2008
suncan_dan, ti si postala clan na dan kad sam ja rodila moje djecake...
Clan sam od 21.10.2007. 05.10.2007. sam saznala da sam trudna, potom za 2 sedmice otisla na prvi UZV i saznala da su dvojke. U panici se prikljucila RR i provela trudnocu na PDF Dvojke, trojke... Isto kao da je bilo prije 100 godina, vrijeme leti...
MaryamAmina, prijatno sam se iznenadila da ima jos nick-ova sa mojim imenom i da nisam jedina hehehhe, mada niti jedna Suzi nije aktivna.
RE: Najstariji aktivni član RR.ba foruma? 4.11.2009 0:04:11
Suzana
IZVORNA PORUKA: mišur
I ne znam šta bih bez meni dragih mojih forumašica, jer sam se pravo navukla na RR... To sam baš nedavno sa Suzanom komentarisala, da smo postale mali ovisnici o RR
MaryamAmina, svaka cast za ovo. Bas bi mi bilo drago da se "vrate"/jave neke zenice koje su bile tu kada sam ja bila trudna, sjeta me uhvati kada se pomislim na 2007. i prvu polovinu 2008... A onda su dosli moji decki, i moj zivot je dobio potpuno novu, jos ljepsu dimenziju.
RE: Najstariji aktivni član RR.ba foruma? 4.11.2009 2:06:48
triplemama
IZVORNA PORUKA: Suzana
Clan sam od 21.10.2007. 05.10.2007. sam saznala da sam trudna, potom za 2 sedmice otisla na prvi UZV i saznala da su dvojke. U panici se prikljucila RR i provela trudnocu na PDF Dvojke, trojke... Isto kao da je bilo prije 100 godina, vrijeme leti...
MaryamAmina, prijatno sam se iznenadila da ima jos nick-ova sa mojim imenom i da nisam jedina hehehhe, mada niti jedna Suzi nije aktivna.
Onda ti sigurno znaš da je tada neka forumašica izgubila dvojke, znam da me to jako pogodilo a sad nikako nicka da se sjetim (imala je dva kupusčića kao avatar)
RE: Najstariji aktivni član RR.ba foruma? 4.11.2009 15:00:50
Suzana
IZVORNA PORUKA: triplemama
IZVORNA PORUKA: Suzana
Onda ti sigurno znaš da je tada neka forumašica izgubila dvojke, znam da me to jako pogodilo a sad nikako nicka da se sjetim (imala je dva kupusčića kao avatar)
Znam triplemama... Povezala sam se s njom tada... Ali, hB, ona je sada ima malu bebu, i ponovo je član foruma, ali pod drugim nick-om, povremeno naleti. Divna djevojka.
RE: Najstariji aktivni član RR.ba foruma? 17.11.2009 10:08:34
Anoniman
Ja sam među mlađima na RR,ali stvarn ovdje super,ne treba žena ići u "mahalu" da se istrača. Za mene su sve ženice divne i krasne. Ljubi Vas sve vaša NEUTJEŠNA