Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: simptomi kod povisenih hormona? 1.11.2009 11:18:48
NUR
Draga bebice, zavisi koji je hormon u pitanju. Ja imam povišen prolaktin, i simptomi su da imam iscjedak iz grudi i jak PMS. Često su i bubuljice u području brade i usta znak da neki hormon nije "normalan" :).
RE: simptomi kod povisenih hormona? 1.11.2009 11:23:29
tikica_69
Od povisenog prolaktina me bole grudi i budu tvrde i napete, iscjedak nemam.Kad sam na Utrogestanu (cisti progesteron) stalno sam gladna, uzasno napuhnuta i izbiju mi ber dva - tri pristica na bradi.
RE: simptomi kod povisenih hormona? 1.11.2009 11:25:14
bebica89
unutrasnja strana usta,ili izvana,u mene se bubuljice pojave kad trebam dobiti,al ovaj mjesec mi nije bilo tako,kad sam se okupala,znaci cista pojavile su se bubuljice,a kad sam trebala dobiti ocistilo mi se lice,biijelo,cisto,to me malo buni,a sto se tice pms to mi je uredu mislim hvala ti na brzom odgovoru
RE: simptomi kod povisenih hormona? 1.11.2009 11:32:52
NUR
Ja pijem biljne kapi Mastodynon (konopljika) za regulisanje hormona. Mada ne znam koliko je pametno počinjati nešto piti a ne znaš je li ti stvarno treba. možeš nešto poremetiti.
RE: simptomi kod povisenih hormona? 1.11.2009 11:34:59
bebica89
a mislila sam na cajeve,mozda kao vrkutu,macinu travu, je dobro za neplodnost,a sigurno ima nesto i za hormone,a da nemoze da nasteti,to sam mislila gaga,tablete i kapi nebih uzela na svoju ruku,a caj sto da ne ako nesteti
RE: simptomi kod povisenih hormona? 1.11.2009 11:44:56
bebica89
hvala ti draga,pijem i ja vrkutu nekad dva puta dnevno,a nekada i tri puta,sve zavisi ako mi je mrsko,a kako je ti pijes,a nisam cula za nanu/menta,trebam i njih probati,necu izgubiti nista
RE: Simptomi kod povisenih hormona? 2.11.2009 16:18:49
Miau
Meni je nalaz pokazao da mi je progesteron nizak, pa mi je doktorica dala Utrogestan, ali ne vidim nikakve simptome. I prije njega i s njim sam malo razdražljiva. Ali mene zanima kad ste vi radile nalaze hormona sta ste sve radile? Ja sam nakon poduzeg kasnjenja dobila (bez ikakvih pretraga) Dabroston, pa Klomifen sto mi je izazvalo jos veci kaos medu hormonima. Onda je doktorica trazila da napravim nalaz samo progesterona, sta mi se cini apsurdno ako ne vidi i razinu estrogena. Ja se bas ne kuzim u ovo jer mi je ovo prvi put da se susrecem sa svim tim, pa kazite vi meni jel to tako inace ide ili da ja mjenjam doktoricu???
< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.7.2010 13:55:05 >