Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam čula, jesul to od cydonia-e vaginalete, ima na njihovoj stranici. Ja sam koristila sa aloe verom i još nečim ne znam jel to?Ili su to druge, ima ih par vrsta.
JESU pa valjajul misli kakve su ??'' Ja sam sam koristila obicne ove od kanterionovog ulja na biljnoj bazi! Ove nisam...
mislim da nije u pitanju zlijezda jer se radi o mjehujicu velicine ljesnjaka mislim da je neka inf ,prije godinu dana sam se porodila carskim rezom naglasavam da do sada nikada nisam bila izlozena infek te vrste ,mm je zdrav 100%
Hmmmm, stvarno ne znam što bi, osim Bartolinijeve, moglo biti. Ne znam da se ijedna infekcija baš tako manifestira Naravno, ginekolog će najbolje znati, a bitno ništa od toga nije tako strašno
U ovoj trudnoci me infekcije slomise, ginekolog mi je propisivao neo-penotran, kantarionove vaginalete, ja sama uzimala canesten tablete, malo se smiri i opet mi se vrati... stvarno smori, ne znam vise sta da probam, nadam se samo da ce biti bolje nakon poroda
Kako se zove ona tableta, jedna se popije samo, pa pobije sve žive gljive u organizmu? Nekad davno mi je ginekolog propisao, a zaboravila sam naziv.
Ja sam odlučila da probam s prirodnim liječenjem, jer kod mene silna hemija nema efekta. Za sad, ispiranje sodom, kontam praviti tampone od bijelog luka koliko god to odvratno zvučalo...konstatna kandidijaza mi je odvratnija, LGG, kantarionovo ulje...ako neko ima kakav dobar link, nek preporuči.
palachinken i ja planiram od danas u borbu protiv gljivica sa bijelim lukom,,, kako ti planiras praviti te tampone? Negdje sam procitala da se moze uzeti cehna bijelog luka, malo nagnjeciti , uz pomoc igle provuci konac i tako gurnuti u vaginu, bas kao tampon... a moze i u gazu
Hvala vjestice, to za kantarionovo ulje nisam znala, a ja se spolja mazala snjim pred spavanje, umiri mi kozu. samo jos kad bi mi neko rekao koliko dana da koristim ovaj bijeli luk Dok me mm ne izbaci iz kreveta
bijel, sirast iscjeda i svrbi meni je kanesten lijek izbora
Ja sam, ondosno moje gljive su imune na kanesten, nije mi pomogao ni macmirror, 12 kom, ni polyginax...jednom mi je neki od ginekologa propisao macmirror vaginalete, tu jednu oralno što se uzme,pa lactogyn mislim 3 sedmice i nakon sliejdeceg ciklusa canesten vag+kremu...i to ih je smirilo jedno 6-7 mjeseci. Užas. Ko Sizif se osjećam.
Hvala vjestice, to za kantarionovo ulje nisam znala, a ja se spolja mazala snjim pred spavanje, umiri mi kozu. samo jos kad bi mi neko rekao koliko dana da koristim ovaj bijeli luk Dok me mm ne izbaci iz kreveta
Negdje sam pročitala...6 sedmica.
Ja sam, ondosno moje gljive su imune na kanesten, nije mi pomogao ni macmirror, 12 kom, ni polyginax...jednom mi je neki od ginekologa propisao macmirror vaginalete, tu jednu oralno što se uzme,pa lactogyn mislim 3 sedmice i nakon sliejdeceg ciklusa canesten vag+kremu...i to ih je smirilo jedno 6-7 mjeseci. Užas. Ko Sizif se osjećam.
Palačinko, ja sam popila tu jednu tabletu, prije dva mjeseca, zove se Funzol, propisala mi je dr. iz poliklinike. Ja sam joj tada rekla da meni ništa više ne pomaže, ni canesten niti njegove varijante, niti Nistatin, pa mi je konačno uradila bris. Bris je pokazao Candidu i Ešerihiju... Tad mi je prokipjelo. Dala mi je pored tog jednog Funzola kojeg sam odmah popila, još i vaginalete Neo penotran, antibiozike Efox (radi bakterije) i standardno Lactogyn....Idem na kontrolu u decembru pa ćemo vidjeti.... Ako mi se opet jave nakon nekoliko mjeseci ja više neću nikakve tablete piti, već probati sa ishranom, to se zaklinjem da ću probati-a koliko dugo ne znam. Mene ubiše slatkiši, ja bez 100gr čokolade dnevno ne funkcionišem....Za te tampone od bijeoog luka nikad nisam čula, s zvuči učinkovito :))))
tamponi od bijelog luka zvuče učinkovito, ali samo zvuče iz mog iskustav , nisu nimalo učinkoviti ne mogu sad datražim, ali ima na netu naći antikandida dijeta