milenium
|
nakon carskog se izlazi 6 ili 7 dan ovici kako se mama i beba osijecaju,to znam jer sam posjecivala zene u sobama koje su rodile na carsk pa mi tako rekose. ja sam rodila prirodno,a za osobnu higijenu se nosi sve svoje,kao što se nosilo i u starom rodilištu. sestre su sve ok,pogotovo što se tiče dojenja sve su spremne objasnit,pomoć.netko je spomenuo da je hrana loša,to nije točno.ne možaš u bolnici očekivar,pite pizze i bureke,krana ko hrana,zna se kakva je bolnička hrana,juha ima svaki dan,rižot s piletinom,makaroni sa sirom ,saftom,biža,jogurt,čokol poding itd.za doručak standard,čaj,mlijeko i uz to med ili marmlada,maslac,salama itd posjta ti uvijek može donijeti šta ti poželiš.ččisto je a temperatura je savršeno podešena,meni je bilo jako ugodno,mogao si hodat i gol.nekad oni ostave veliki paket uložaka u sobu.a za bebu ti treba pelene,krema,maramice i bivacin(a i to ovisi od smjene-nekad dođe jedna sestra za bebe i traži sve a nekad dođe druga i kaže ne treba ništa samo pelena )kupovala sam ergometrin jer lijekove sam kupuješ. ali nagledala sam se žena svakakvih,ode u wc i uložak bez pardona ostavi na sred poda rastvorenog a kanta za smeće par cm do,nisam se mogla načudit pošto rodilište ima status prijatelja djece,bebe sada mogu biti od 0-24 s mamama što je meni savršeno,ali ima mama koje su željele da im se bebe odvedu jer se one žele malo odmoriti pa sam ih lijepo nalijepila i kad je sestra pitala,gospođo želite li da i vašu odvedemo,ako treba i nahranimo(jer ima mama koje su željele da ih oni nahrane jer misle da one nemaju mlijeka) lijepo sam im rekla,ne treba hvala ja se bolje odmaram i oporavljam uza svoju bebu
< Poruku je uredio milenium -- 22.7.2013 12:20:11 >
|