Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
na bazenima otoka imaš... s tim što je od jučer startao novi krug za vaš uzrast i popounjeni su ijm termini maximalno... ali ima 10 dana intenzini kurs...svaki dan po sat vrmena jutarnji i popodnevni termin, kreće nova grupa iduće ponedeljka... škola je 55 KM 4 sedmice tri termina sedmično dok je ovo intenzivnog kursa 40 km 10 dana dvije radne sedmice
draga , moja kći trenira plivanje, počela je kod istih, samo tek tako da nauči plivati radi se o dvije ženice, trenerice, fine, tople i mile dječicu vode za rukicu, suše im kosu, prenose ih, oblaće ih a imaju i male grupe
klub se zove Aqua, trenerica je Senka i Lejla možeš ih potražiti direktno na Olimpijskom bazenu , na porti pitaj da ih zovnu
Nedavno vidjeh reklamu za školu plivanja negdje u SA ali nikako da sad nađem gdje je to. Uglavnom nije bazen Otoka i nisu Terme .. Bazan je mnogo plići...Otprilike nesto malo preko 1 metra i bazen je veličine 5 x 10 m ..ovo ja odokativno jer sam samo vidjela fotke u časopisu koji je čitala neka žena ... Bilo mozda 5 - 6 mališana s trenerom u bazenu
hvala mila to je to... trebam za jedog mališana od 5 g ...plaši se vode a jaaaaako želi da pliva ...vidim da je bazen plići...ne vjerujem ni da je metar dubok što je baš dobro za malecke Hvala jos jednom
moja kolegica je malenu slala u ovu skolu plivanja preko ljeta i jako je zadovoljna bila..imali su oni neki cijelodnevni boravak djece, neke radionice i plivanje..navodno mala naucila bas fino plivati tj.oslobodila se