Azure -> Abortus - nazalost potrebne informacije (29.10.2009 14:41:16)
|
Drage moje forumasice i drugarice. Jako mi je zao i neprijatno sto postavljam ovu temu, pogotovo zbog nasih trudilica, ali nevolja moje prijateljice me natjerala da potrazim neke informacije. Ima dvoje djece i ne radi, muz jedva nesto zaradi, u velikim su dugovima i nazalost cak i u podstenarima. Desilo se da joj je prije nekog vremena ispala spirala, pa nije imala novca da ugradi drugu. Sada se desilo da je opet ostala trudna. Koliko god da zele to dijete finansijski nema sanse da ga imaju sada. U drzavi u kojoj ona zivi abortus kosta 500 km. Ona je nasa drzavljanka, i pomislili smo da abortus obavi ovdje. Nema nase zdravstveno osiguranje, a u privatnim klinikama ab. kosta 200 KM sa lokalnom (ona je alergicna, pa mora totalnu) a sa totalnom 400 KM. Cijelo jutro surfam int. i trazim informacije koliko kosta u drugim gradovima BiH naravno privatno. Molim forumasice koje imaju informaciju o cijenama da mi jave. Najvise bi odgovaralo u mjestima koja su blizu granice sa Hrvatskom, vjerovatno je jeftinije nego u Sarajevu, a i lakse joj je da ne putuje cak ovamo. Unaprijed vam se zahvaljujem i OPROSTITE MI MOJE TRUDILICE I TRUDNICE temi. Zao mi je prijateljice od jucer place i ne zna sta da radi. HVALA VAM!!!
|
|
|
|