Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Gdje u Sarajevu voditi djecu na balet, gi... 31.3.2015 10:51:20
anitaa
Hvala, našla sam nešto na netu, Scuderia Models by Džejla Glavović, pa ću zvati. Mislim, nije da sad ona ima neke predispozicije, niti bi je ja nešto forsirala, ali ako će uživati odlično...i sve nešto kontam, aBd kad dođe nova beba te će stvari malo pasti u drugi plan, mislim nadam se da neće, ali...
RE: Gdje u Sarajevu voditi djecu na balet, gi... 19.1.2017 21:58:36
istra09
Drage mame, znate li gdje se u Sarajevu mogu kupiti cipelice za ples (za djevojčicu, broj 34-35)? To su one cipelice sa kaišićem i malom peticom, za valcer i sl. Hvala. Lp
subotom i nedjeljom od 16:30 ...trening traje 75 minuta
I mi smo krenuli s karateom. Sanjin mi je bas pozitivan lik, ima lijep pristup djeci. Meni samo nije jasno kako sva djeca, i novi i oni s crvenim pojasom, treniraju zajedno i rade isto? Kako ih se priprema za polaganje razlicitih pojasa?
RE: Gdje u Sarajevu voditi djecu na balet, gi... 24.4.2018 0:35:17
aidana
Meni evo ni pola godine kasnije nije jasno kako sva djeca zajedno treniraju i da li ih se nekako odvojeno priprema za polaganje? Isto rade i oni s bijelim i oni s crvenim pojasom. Propistili smo polaganje u februaru tako da mi je to jos misterija Mozda sad i dobijem objasnjenje dok traje nagradna igra.
RE: Gdje u Sarajevu voditi djecu na balet, gi... 27.4.2018 18:00:24
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: aidana
Meni evo ni pola godine kasnije nije jasno kako sva djeca zajedno treniraju i da li ih se nekako odvojeno priprema za polaganje? Isto rade i oni s bijelim i oni s crvenim pojasom. Propistili smo polaganje u februaru tako da mi je to jos misterija Mozda sad i dobijem objasnjenje dok traje nagradna igra.
u grupama su... npr. od 16.30 su bijeli žuti i oranž....pa od 17.45 su crveni, zeleni i plavi, ljubičasti, smeđi, crni
obje grupe su istog broja...jer dosta njih odustanu već nakon žutog ili narandžastog
najjači ostaju
ali j jedna grupa neke vježbe radi podjeljeno...rade školskoj dvorani sa više trenera