RE: Protiv stresa u trudnoći (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

Berna3 -> RE: Protiv stresa u trudnoći (7.4.2015 14:40:16)

imam panični strah to mi je problem

honey bunny -> RE: Protiv stresa u trudnoći (16.5.2015 11:27:34)

Drage moje, ne mogu nigdje da nađem da je neko postavio temu za vodene ospice u trudnoći. Ukoliko neko ima iskustva s tim, molim da mi odgovori. Moja curica je dobila vodene ospice, a ja sam u 21 sedmici trudnoće, pa se bojim da i ja ne dobijem, a moram da je njegujem. Moja mama ne zna da li sam ja imala ospice, pa ne znam na čemu sam. Jedna dr.kaže da mi preostaje da čekam i da ne bi trebalo da bude komplikacija i ako ih dobijem[sm=smiley19.gif], druga dr.kaže da izoliram dijete i da je ne viđam dok sve ne prođe. Šta vi mislite? Please, pomozite![sm=smiley19.gif]

bebacha -> RE: Protiv stresa u trudnoći (16.5.2015 11:32:03)

IZVORNA PORUKA: honey bunny

Drage moje, ne mogu nigdje da nađem da je neko postavio temu za vodene ospice u trudnoći. Ukoliko neko ima iskustva s tim, molim da mi odgovori. Moja curica je dobila vodene ospice, a ja sam u 21 sedmici trudnoće, pa se bojim da i ja ne dobijem, a moram da je njegujem. Moja mama ne zna da li sam ja imala ospice, pa ne znam na čemu sam. Jedna dr.kaže da mi preostaje da čekam i da ne bi trebalo da bude komplikacija i ako ih dobijem[sm=smiley19.gif], druga dr.kaže da izoliram dijete i da je ne viđam dok sve ne prođe. Šta vi mislite? Please, pomozite![sm=smiley19.gif]

Prvo kasno je da je izolujes jer je ona vec odavno zarazna
Drugo koliko znam ospice kod trudnica su opasno u samo tri mjeseca,kasnije ne
Sretno i da curica to brzo i lako preboli

Vanne -> RE: Protiv stresa u trudnoći (16.5.2015 11:41:53)

IZVORNA PORUKA: honey bunny

Poznanica je u prvom trimestru ih bolovala i sve je bilo ok i sa njom i sa bebom...ne brini cak iako se zarazis...budi uz dijete i njeguj je...tebi je trudnoca vec i odmakla od prvog trimestra...

honey bunny -> RE: Protiv stresa u trudnoći (16.5.2015 13:07:36)

Hvala na odgovorima drage moje. Smiruje me to što je neko imao i prošao dobro, nadam se da će sve biti ok aBd.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]