Okarica -> RE: PRVA TRUDNOCA POSLIJE TRIDESETE (23.10.2007 19:55:28)
|
Draga D_K, mnogo hvala na odgovoru. Tako mi je drago kad procitam ovako nesto. Moj muz je mladji od mene dvije godine, sto popravlja prosjek godina, ali nije bas sjajan sa zdravljem. Naime, dijegnosticirana mu je insuficijencija aortnog zaliska sto podrazumijeva stalnu terapiju. To mi je najveca briga. Sto je najgore, pusi skoro dvije kutije dnevno i tu mu ne mogu nista, osim da ga odvedem psihijatru.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Otac mu je umro u cetrdesetoj od infarkta, tako da je svaki komentar suvisan. Oboje zelimo djecu, ali ocito da se ne ponasamo jednako odgovorno. To je dodatni razlog moje zabrinutosti. Znam da moram izvrsiti pozitivan uticaj na svoga muza ako zeli dug zivot i zdravo potomstvo, ali to je mukotrpan posao. Tvoj odgovor mi mnogo znaci. Spadam u onu grupu zena kojima je karijera uvijek bila na prvom mjestu, pa kad cujem ovako nesto jako se obradujem. To znaci da i moja sestra ima sanse da rodi (njoj je 39 godina) iako je ona odlucila da nece radjati. Ja ipak mislim da svaka zena to podsvjesno zeli. Zelim ti ugodnu trudnocu i mnogo srece! Hvala!
|
|
|
|