mamabb -> RE: Zgode i nezgode iz spavaće sobe (15.2.2012 8:38:28)
|
Mi u podstanarskom stanu kupimo garnituru za dnevnu. Nije prošlo malo mi smo na svakom dijelu napravili udubljenje s propalom konstrukcijom [sm=smiley9.gif] (jbg nismo htjeli davati velike pare zbog seljenja, reko unštićemo je[sm=smiley36.gif]) Kuća puna gostiju, bili muževi i moji i još neka ekipa i sad sveki veli kako vam je ovo ovako brzo propalo. Kažem ja, kol'ko para tol'ko muzike a i D zaboravio kol'ko ima kila pa stao. Moja mama upada, pa da je i polovna, vala, za mjesec dva ne bi vako propala, a sveki će, dragi D hajd što si stao na fotelju pa je sredio al ne naučiti se pameti pa stati još i na dvosjed i na trosjed[sm=jezicek.gif] On nije čuo, moje objašnjenje za rasturanje pa će ti mami, draga mama mlado ludo, kad je otišla fotelja mislili da je dvosjed jači pa mi na trosjed kad i on izda [sm=jezicek.gif] Jao majko mila mene stid svekra i tate, reko šta pričaš bolan, pa ti stao kad si htio paučinu da počistiš a on, mrtav hladan aha ja zaobravio da je tako bilo[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|