Azure -> RE: Kako se oporaviti nakon ovog? (27.10.2009 13:22:11)
|
Jako mi je zao sto vam se to desilo. Najbitnije je da je ziva glava, a sve ce se nadoknaditi. Razumijem tvoj strah. Na pocetku trudnoce vracala sam se s muzem s posla. Posla sam da otkljucam vrata stana jer u to vrijeme znam da mama uspavljuje malu, kad vidim donje brave nema. Rupa, kazem muzu gledaj ovo neko nam je obio. Otkljucamo gornju bravu i udjemo, a s unutrasnje strane stoji brava. Mama izadje iz kuhinje i mi je pitamo sta se desilo, a ona nije pojma imala. A desilo se to da je ona uspavljivala macu u maloj sobi i cula da je nesto kvrcnulo, kao kad komisinica otkljucava vrata od stana. Nakon 10 sekundi mama izadje iz sobe (mala je zaspala) i prodje kroz hodnik ispred vrata stana i ode do kuhinje da vidi da nije usao golub u kuhinju (jer znaju uci kad su balkonska vrata otvorena). SRECA pa su je provalnici culi da se krece po stanu i pobjegli. Ne smijem ni pomisliti sta bi se desilo da su usli u stan i zatekli mamu s malom u sobi. Moja mama je jako zilava i pravi borac i ne boji se nikoga... ali... sreca pa nije doslo do toga. Sigurno se nebi dobro zavrsilo. Zato razumijem tvoj strah Ilhana. Nazalost nikad nismo sigurni, ni na ulici ni u kuci. Poslije toga me jako bilo strah. Otisla sam na bolovanje i bila sama u stanu, kad sam cula nesto cudno ispred strana. Uzela sam ogroman noz (maca je spavala) i telefon da zovem policiju. Ne trebam ti ni reci kako sam se uplasila. Bio je to moj muz koji je polako otkljucavao stan da ne probudi macu, a vracao se ranije s posla. Mozes misliti njegovo zaprepastenje kad me ugledao blijedu ko krpu sa ogromnim nozem i telefonom u ruci.
|
|
|
|