sporty mamaa -> RE: Sport u vasim zivotima.... (20.3.2010 0:40:46)
|
Znate sta se meni cini... Da vecina nas odkad smo rodile i uopce postale supruge da se rijetko cime bavimo, a to nije nimalo dobro... Ispravite me ako grijesim... I sama sam bila takva... Prije udaje sam se rolala, a sada role kupe prašinu u podrumu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Mislim opcenito da je momcima lakse i zavidim im na tome... Njima se lako dogovoriti za nogometni termin, a nama zenama... Pih... Koliko se puta ovdje na RR pokusalo nesto realizirati, te odbojka, te ovo ono... Ali uvijek se prijavi minimalan broj zena... Nitko nema VOLJE ni INTERESA... Jako mi je zao zbog toga... Recimo da se ovdje u Mostaru organizira jednom tjedno neko sportsko druzenje, bilo nogometno(sta fali nije samo za muske, mozemo i mi nabijati hehe), odbojkasko ili... Ja bi se rado prijavila... Sport doista ispunjava i ne samo to, jako je koristan... Zene drage zapitamo se jesmo li "zakrzljale"... I gdje nas to uopce vodi.... Ja sama kazem da jesam... Evo od ponedjeljka sam na fizikalnoj terapiji( citaj imam blagu skoliozu), i doista mi te vjezbe poprave dan... Prvi dan nisam se mogla od strunjace dignut kako treba, a evo vec peti dan se polako razgibavam... I nastavit cu tako i kad se vjezbe zavrse, jer je jako korisno, zbog kicme i svega ostalog... Zene drage bavite se sportom, bar idite na fitnes, pilates, bilo sta... Govorim iz vlastitog iskustva jer je doista potrebno...
|
|
|
|