malena2222 -> VAGINALNI UTEZI (21.10.2009 22:26:08)
|
vec sam postavila isti upit na dvije teme, ali nema odgovora, a dosta mi je hitno potreban... danas sam kupila vaginalne utege kako bi ojačala vaginalne mišiće (4 komada, 20 - 68 grama) ali mi nisu jasne neke stvari... 1. kako se umeću, tj koliko duboko u rodnicu? ako ga stavim preduboko, ne osjećam "ispadanje", osjetim tek kad je skroz na rubu..? 2. svaki put se kreće od najlakšeg prema težem, ili krećem prema težim tek kad mi tijelo "savlada" one lakše..? 3. dok ih nosim trebam li biti opuštenih mišića dolje, pa da oni sami insiktivno "rade", ili kad osjetim osjećaj ispadanja utega, svjesno stisnem mišiće..? trebam li ih pustiti da "curkaju" pa ih zaustaviti, ili ih cijelo vrijeme tokom nošenja držati vaginalne mišiće lagano (ili jače) stisnute...? 4. postoje li i teži od 68 grama? još nešto... jel ikoga od vas primijetila da je u nekoj pozi "šira"? čudno zvuči, ali ja kad legnem na leđa, savijem noge u koljenima, te glavu guram prema naprijed (kao da idem raditi trbušnjake, ili kao da rađam ) osjetim kako mi je iznutra "rupa bez dna", dok u drugim pozama nije tako... jel itko slično doživio? hvala unaprijed na svim odgovorima, puno ćete mi pomoći
|
|
|
|