milomoje -> RE: Odnos Muz-Zena-Punac-Punica-Svastika (4.12.2009 17:47:37)
|
Ja isto imam isti problem..hm.. od kako smo preselili u ovaj stan evo 4 godine, muz je dao kljuc roditeljima koji zive dvije ulice od nas..to se desilo kada smo krenuli u Bosnu,pa da nam oni pripaze postu, zaliju cvijece i u slucaju da nesto bude nedo Bog, od tada pa sve do danas imaju nas kljuc...to mi je tada i svaki put kad idemo dole imalo smisla, jer i mi njima pripazimo stan dok su oni u Bosni, s tim da cim se vrate mi im vratimo kljuc...To ne bi bio probleem ali dok sam radila znali su oboje donositi neku hranu, sto mrzim...onaj mukli nacin svekrva fuj...ko da ja nisam sposobna napraviti hranu sebi i muzu...tako da su dolazili jako cesto...te rucak, te voce, dok jednom mi bili na krstarenju 2 dana samo a ona ufatila da mi zamrzivac otapa i cisti...pola zaledjene hrane mi pobacala i sortirala po svom sa ceduljicama ...polica riiba i rakovi, polica meso bla bla... ja poludila kad sam se vratila i vidjela to...tada sam trazilaa od muza da nam vrate kljuc,ali on nije pristao na to , kao oduvijek su oni imali njegov kljuc gdje god je zivio pa ce tako ostati i sada...vise se i ne sjecam sta je naveo za razlog...kao tipa za svaki slucaj zlu ne trebalo da imaju... ja se nisam mogla dalje naglabati s njim ali i dan danas mi to smeta kad pomislim na to... ali vec 4 mj ne radim, trudna pa sam stalno kuci i nema ih...ali na kraju cemo morati tto rijesiti iako znam da ce biti tesko s mojim muzem oko toga...samo zapjeni kad se to spomene ne kontam zasto..inace je jako razuman i blag tip...ali to...
|
|
|
|