Đenifer -> RE: koliko ste se udebljale? (15.3.2011 16:44:53)
|
Sve zavisi kako kome, ja sam sa prvom trudnoćom sa 72 otišla na 88, 170 cm-visoka.Poslije poroda došla na 80 kg i 17 mj. kasnije imam 4 kg manje, znači nisam se vratila na staru težinu, mada sam mogla većinu svojih svari oblačiti , ali ne sve. Sad sam ponovo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image] i to sa 76 kg, užas, samo molim boga da ovaj put nebude isto.Nisam puno jela, cijelo vrijeme bila puna vode i natečena, i dugo dok sam dojila sa prvim djetetom (cca godinu),i bila ko bumbar( to da lete kg prilikom dojenja, za mene je bila obična farsa). Ali sam rekla ovog puta da nema slatka i hljeba , i samo opušteno, pusti šta dr.priča da je u trudnoći 12 kg optimum, sve preko je viška.U to sam se uvjerila, i opasno ću se truditi da dobijem samo toliko.Jel sve preko se teško skida. Barem u mom slučaju.Aktivna sam, što po kući što oko djeteta, ali đaba...... nemam vremena za aerobik i fitnes, mislim da samo sa takvim jačim tempom mogu doći u formu, a sve ostalo je šuplja. Samo da je naći vremena za to, sutra dvoje djece-sumnjam.....kad odrastu.
|
|
|
|