tuljanka -> RE: koliko ste se udebljale? (30.8.2010 13:50:37)
|
ciao cure, evo mene nova sam. reci u vam jednu stvar samo. uvijek sam bila mrsavica. zatrudnila sa nekih 49 kg, kad sam saznala da sam trudna imala sam 53 ( nakon mjesec dana ), do kraja trudnoce 68 a mozda i vise. sve sam tamanila, deset_ godina prije trudnoce bila sam vegetarijanac, kad sam saznala da sam trudna odmah sam pocela jest meso, prestala sam pusit, sve ful ful uzorno. nikad u zivotu si nisam bila ljepsa nego u trudnoci, imala sam ogroman trbuh. rodila sam tjedan dana prije termina zdravu djevojcicu tesku samo 2960. mislim ako to sve izracunam da sam dobila oko 20 kila, mozda i vise. sada, 2 i pol mjeseca posle imam opet 52 kile i samo padaju, bez ikakve dijete bez iceg, dapace uz monstruozno prezderavanje. ok, ja nemam na koga bit debela, svi u familiji su mi neke srednje gradje, al uopce se nisam pilala. sve se vratilo, isto komotno na cesti mogu se ufurat medju srednjoskolke kada idu po gablec hehe. tako da to kolko ste dobile, kolko cete izgubit, sve je to individualno, bitno je da je vasa bebica sretna i zdrava i da fino raste i papa i da je sve ok. sigurna sam da ste sve prekrasne. super je bit trudna. ja bi opet. pusa svima[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|