M kao Mama -> RE: koliko ste se udebljale? (23.1.2008 15:50:33)
|
Drage moje drugarice, čitam vaše postove i već danima razmišljam da li se da se javim vezano za ovu temu. Kada vidi moliko ste se vi udebljale, pa vi ste prave sretnice. Da se razumijemo ja nikada nisam bila mršavica, uvijek sam imala probelam sa kilograma, tako sam tada mislila, jer ovo što mi se sada dešava to su problemi. Prije udaje i prije trudnoće nosila sam kon. broj hlaća 40 najviše 42, a gornji dio sam mogla kupovati na dječijem odjelu, što sam često i radila. U trudnoći sam se udebljala 30 kg, do šestog mjeseca sam dobila nekih 5 i pol kilograma, da bi ondah naprosto buknula. Oticala sam nenormalno, žalila se ljekarima, da bi mi oni rekli da ima neku upalu. NAkon poroda otok nije spao, kilogrami još manje, i dana 11 mjeseci nakon poroda hodam po doktorima i pokušavam naći ključ problema, jer ovo kako ja sada izgeldam zaista jeste problem. Da vam kažem da na vagu ne smijem stati, imam ogledalo i ono mi sve govori. Međutim, zaboravi sam napisati da sam 47 dan pio porodu dobila napad bubrega, kamen i pijesak mi se pokrenuli, to sam izbacila i od tada to sam još dva puta doživjela. Drage moje, čuvajte se i toplite, mada sam se ja uvijek toplila, ali to me snašlo. Porod i trudovi su mila majka prema bolovima kada se dobije napad bubrega. Eto ja vam svašta napisah, ako neka od vas zna iima nekoga ko ime problema kao i ja neka mi se javi, pozdrav od mame alme
|
|
|
|