pocahontas -> RE: koliko ste se udebljale? (24.11.2008 12:06:59)
|
drage moje, toplo vam preporucujem da poptuno izbacite cipseve, smokije, cokolade i slicne nezdrave namirnice jer vas samo debljaju a od njih nema nikakve koristi za vas i bebu-bas nikakve..ja jedem sad za sad kao sto sam do sada jela-dorucak obavezno cim progledam - dvije kriste crnog tosta sa nekim namazom, veeeeeelika solja mlijeka sa jacobs kafom, cijedjena narandza (mislim da sam jedna u gradu koja ima tu naviku). na poslu ponesem citavu pijacu sa sobom - 4-5 mandarina, jabuku i bananu pa to lagano razgodim tokom citavog dana-glad me ne hvata ali u slucaju da me uhvati pojedem mandarinu i gotovo..da ne bi slucajno dosla u napast da odem po pitu i slicne glupsti koje ljudi jedu na poslu..kad dodjem kuci normalno rucam i to je to..kako ce biti kasnije ne znam ali sad za sad mislim da je to ok..dakle, apsolutno normalno jedem kao i do pocetka trudnoce s tim da sam pojacala jako vocne obroke koji me zasite..navece nastojim da ne jedem, mada se par puta desilo da pojedem pizzu u gostima ili placinke s nutellom ali nista strasno...sve dok je to samo u gostima a ne kuci :D
|
|
|
|