Neca xxx -> RE: Koliko ste se udebljale? (8.1.2013 13:39:46)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: Neca xxx Bas nesto sinoc citam i kontam kako je Sonji, tebi i meni termini poroda u 2 dana. [sm=smiley1.gif] Zamolicu muza da me slika veceras, pa cu postaviti sliku. [sm=smiley1.gif] Nisam jos nikako slikala stomak, a u prvoj trudnoci sam to radila redovno od treceg mjeseca. [sm=smiley36.gif] Ista sam[sm=smiley36.gif] Hajd vidjeću i ja da me mm škicne, pa postavim sliku... Ja i Sonja imamo termin isti dan čak[sm=bravo.gif] Meni je 29.5. [sm=smiley1.gif] Ali posto ce najvjerovatnije opet biti CR, nesto kontam da bi mogao biti porod i malo ranije. mamine oci, pa zar vec 38. sedmica! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jos malo i stize djevojcica. [sm=smiley1.gif] Sretno draga. Ja sam u prosloj trudnoci najvise kg dobila u 7. i 8. mjesecu. Sjecam se kako me je na jednom pregledu dr naruzila kada sam za 3 sedmice dobila 3 kg. [sm=zmeden.gif] Ali u moju odbranu, tada me je vagala u gojzericama. [sm=zmeden.gif] Zato sam na sve slijedece preglede isla u tenama iako je bila zima. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|