mamma mumi
|
Drage moje, da malo podigenem temu. Naime, vec duzi period moj T kaslje, nosic, curi, a u zadnjih mjesec dana svrbez ociju. Sumnjam da nije alergican, ali nismo jos radili alergo testove, jer je malo malo pa prehladjen, evo i sada je pod antibiotikom zbog sarlaha.U stanu imam vlage, cak su mi se pojavile gljivice u svim sobama po coskovima, svake godine to saniramo, ali ove godine su su pravo namnozile, da me panika hvata. Danas mi je u stanu bila prezentacija uredjaja za ciscenje "duga" je prevod , uglavnom ekstra stvar, na moje oci je iz vunenog jastuka, (a koji sam maksuz kupila za T , jer se navodno u njima ne legu grinje), covjek isisao fuj prasine i grinja, ja sam ostala sokirana. Neznam da li je neko imao priliku da vidi ovaj uredjaj, koji je sa Americkog trzista, ekstra stvar, ali mu je cijena mana, preskup. Znam da nije za zdravlje nista puno, ali u ovoj besparici za mene jeste.Sada me interesuje kako se vi borite sa grinjama, kod djece, sebe,prasine, sta uciniti Danas mi je pokazao da moj usisivac koji sam mislila da je skstra nista ne vrijedi, utaba prasinu u cilim, dize prasinu, a sve mi to slazemo u pluca. Da li je sprey o kojem ste pisale efektivan, ima li ga kupiti kod nas, na cemu vam djeca spavaju, ma pravo sam zabrinuta, jer sad sam 100% sigurna da se kod mog T radi o alergiji.
|