aazra -> RE: AKCIJA UDRUGE RODA- Grupno dojenje na Jelačić placu (21.10.2009 23:17:22)
|
Iako mi je glupo da bilo sta objasnjavam, opet da ne bi kao sto rece Suzana bilo "misunderstandinga", samo zelim reci da sam i ja naravno dojila vani samo kada je bilo vrijeme hranjenja, a kao argument tome navodim da vise ne dojim vani, jer je beba veca i ne trazi toliko cesto kao ranije. Jer kada je beba mala, vise i cesce trazi - pa i na javnim mjestima[sm=smiley1.gif]. Takodjer, smatram da sam to radila diskretno i ne smatram taj cin narusavanjem svoje privatnosti. Ostale stvari ne bih komentarisala, kao ni postove na ovu temu zena koje nisu dojile - da li sto nisu zeljele ili mogle, ne ulazim u to..Ali ako njima ili nekome drugom smeta kada vide zenu koja doji svoje dijete, to je njihov problem i one vjerovatno ne razumiju da majka dojilja ne mora mjesece dok doji ne izlaziti iz kuce jer je to "zaboga" sramota ili davati bebi samo zbog toga industrijsko mlijeko. I samo bih jos htjela pohvaliti kafic "Titu sto se tice dojenja na javnom mjestu i opcenito svega[sm=smiley1.gif], a trudnicama koje imaju zelju da doje svoje dijete i mladim mamama koje to rade, pa i na javnom mjestu da se ne obaziru na tuđe "zlobne" komentare - uz malo diskretnosti (grudnjak za dojilje), sve je izvedivo[sm=smiley1.gif] P.S. Ja mozda i nisam imala problema bas zbog te diskretnosti, jedna moja prijateljica kada sam je pitala da li joj smeta sto ja dojim dok pricamo i sjedimo u kaficu, ona je rekla:"Da mi nisi rekla da dojis, ne bi to ni skontala"[sm=smiley2.gif]
|
|
|
|