Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: budućamama krenula upravo da se porodi!:) 15.10.2009 15:03:00
D_K
ovo je bas lijepa vijest.. bas si me obradovala jer se sjecam budućemame sa jedne RR kafice i uvijek je se rado sjetim. ona je primjer zenice koja je imala problema da zatrudni i evo hvala Bogu i zatrudnila i dosla do trenutka kada ce drzati svoju bebicu u narucju. zelim joj sve najbolje i da joj dragi Allah dz.s. olaksa porodjajne muke i da joj podari lagan porod i zdravu bebicu..
RE: budućamama krenula upravo da se porodi!:) 15.10.2009 15:09:07
ziki
Sretno, želim ti brz i lagan porođaj i da rodiš zdravu i slatku bebu
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: budućamama krenula upravo da se porodi!:) 15.10.2009 16:33:38
lamama
B mamice sretno neka sve prođe hairli!!!
RE: budućamama krenula upravo da se porodi!:) 15.10.2009 21:45:35
batterfly
Draga moja, od srca ti zelim sve najbolje i da ti i bebica budete zive i zdrave i da sve prodje kako treba... Saljem vam puuno pozitivnih vibrica i zagrljaja podrske